Toimitila- ja toimisto­siivous

Ota yhteyttä ›

Yrityssiivous helposti Hemmalta

Toimistosiivous Vantaa


Hemman toimistosiivous Vantaalla – Huolehditaan yhdessä toimitilojesi viihtyisyydestä ja puhtaudesta

Vantaalla sijaitsevat yritykset voivat luottaa Hemman toimistosiivous- ja yrityssiivouspalveluihin. Me ymmärrämme, kuinka tärkeää on, että työtilat ovat puhtaat ja viihtyisät, ja teemme kaikkemme, jotta yrityksesi olisi paras mahdollinen paikka työskennellä.

Erinomainen toimistosiivous ja toimitilasiivous on Hemman siivouspalvelun sydämessä. Panostamme yritysten tilojen yksityiskohtaiseen, säännölliseen ja huolelliseen siivoukseen. Siivouspalvelumme huomioi erityisesti erilaisten yritysten tarpeet ja toiveet, tarjoten ratkaisuja, jotka tekevät työpäivästä miellyttävämmän.

Toimitilasiivouspalvelumme kattavat kaiken tarvittavan, olipa kyseessä sitten päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen siivous. Hemman siivoojat ovat ammattitaitoisia ja luotettavia, ja he varmistavat, että toimitilasi ovat aina edustavassa kunnossa. Yrityssiivoukset suoritetaan asiakkaan välinein ja ainein, joita voi myös täydentää ja ostaa Hemmalta. Teemme yhteistyötä johtavien puhtausalan tukkuliikkeiden kanssa, ja suosittelemme aina ammattimaiseen käyttöön tarkoitettuja välineitä ja aineita.

  • Vantaalla ei veloiteta erikseen kilometrikorvauksista tai parkkikuluista.
  • Laskutus perustuu ainoastaan asiakkaan luona vietettyyn aikaan. (Minimiaika käynnille 3 h.)
  • Kartoituskäynti on maksuton Vantaan alueen yrityksille.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin suunnittelemme yhdessä parhaan mahdollisen siivousratkaisun Vantaan toimipisteellenne. Palvelualueemme kattaa Vantaan lisäksi myös Helsingin, Espoon ja Kauniaisen.

Lue lisää, miksi Hemma on oikea valinta Vantaan yrityksille ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!