Usein kysytyt kysymykset

Miten tilaan apua?

Tilauksen voit tehdä juuri sinulle mieluisella tavalla!

Voit joko soittaa meille 050 486 9931, lähettää sähköpostia osoitteeseen info@hemmapavelut.fi tai jättää yhteydenottopyynnön täältä. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 9-17.

Mitä palvelu maksaa?

Pääset tutustumaan hinnastoomme täältä. Palvelumme räätälöidään aina tarpeen mukaan. Olemalla meihin yhteydessä saat selkeän ja läpinäkyvän tarjouksen palveluistamme.

Mitä Hemman kodin palvelut sisältävät?

Hemmalta saat kaikki kodin palvelut niin senioreille, lapsiperheille, kuin muillekin tarvitseville. Yksi ydintavoitteistamme on helpottaa arkeasi, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan olostasi kotona!

Voit lukea lisää palveluistamme Kodeille kotisivuiltamme, Hemman Facebook-sivuilta, tai Hemman Instagram-sivuilta.

Jos sinulla on mielessä jokin, mihin apua tarvitset, niin ole yhteydessä ja kysy rohkeasti apuamme!

Kuinka usein voin saada apua arkeeni?

Niin paljon kuin sitä tarvitset. Olemalla meihin yhteydessä saamme räätälöityä paketin juuri tarpeesi mukaan.

Mitkä ovat palveluaikanne?

Hemma-avustajien ja Hemma-siivoojien palveluajat ovat arkisin klo. 8-18 välillä ellei toisin sovita. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo. 9-17.

Saanko itse valita Hemma-avustajan tai Hemma-siivoojan?

Kyllä voit! Asiakaskokemus on meille tärkeä arvo ja haluamme, että Hemma-avustajamme tai Hemma-siivoojamme on juuri sinulle oikea. Esittelemme kartoituskäynnin yhteydessä aina tulevan Hemma-avustajan tai Hemma-siivoojan taustoineen aina ennen ensimmäistä käyntikertaa ja yhteistyön aloittamista. Hemma-avustajaa tai Hemma-siivoojaa voi myös myöhemmin vaihtaa, mikäli näin halutaan.

Toimimme aina myös hienovaraisesti herättämättä huomiota ja kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä. Meillä ei ole isoilla logoilla varustettuja värikkäitä mainosautoja, vaan tulemme aina luoksenne hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen.

Vaihtuuko Hemma-avustaja/siivooja usein?

Palvelulupauksemme perustuu vahvasti omaan Hemma-avustajaan tai Hemma-siivoojaan eli siihen, että aina sama avustaja tai siivooja käy samassa kodissa. Näin varmistamme aina myös palvelumme parhaan laadun. Luonnollisesti joskus voi tulla muutoksia, kuten esimerkiksi sairastumisten tai lomien aikana, mutta näistä sovimme aina etukäteen asiakkaidemme kanssa ennen seuraavaa käyntikertaa. 

Millä kielillä viestintä ja yhteydenpito onnistuu?

Tutustut ensikäynnillämme Piaan. Yhteydenpito Pian kanssa sujuu suomeksi ja englanniksi. Yhteydenpito avustajamme kanssa sujuu suomeksi ja yhteydenpito lämminhenkisten filippiiniläisten siivoojamme kanssa englanniksi. Toimistollamme sinua palvellaan kaikissa asioissa suomeksi ja englanniksi.

Saako palveluistanne kotitalousvähennystä?

Voit vähentää kaikista Hemman koti- ja siivouspalveluista 60 % kotitalousvähennyksenä! Summa hyvitetään sinulle henkilökohtaisessa verotuksessasi. Kotitalousvähennyksen maksimisumma vuonna 2024 on 3 500 euroa per henkilö. Myös puolisosi voi siis hakea kotitalousvähennystä saman maksimisumman verran! Omavastuun osuus on 100 euroa per henkilö.

Voinko ostaa Hemman palveluita myös arvonlisäverottomasti?

Hemma on hyväksytty sosiaalipalveluiden tuottajarekistereihin Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa, Kokkolassa ja Vantaalla ja toiminta on sosiaaliviranomaisten valvomaa, joten voit ostaa meiltä tarvitsemasi Hemman palvelut arvonlisäverottomasti, kun sinun tai läheisesti toimintakyky on alentunut pysyvästi tai väliaikaisesti. Yksi yleisimmistä toimintakyvyn alenemisen syistä on ikääntyminen, mutta taustalla voi olla myös esimerkiksi onnettomuudesta johtuva väliaikainen ja pidempikestoinen toimintakyvyn aleneminen. Myös esimerkiksi omaishoitaja voi ostaa palveluita arvonlisäverottomasti.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin, kun kaipaat apua ja tukea arkeesi. Voit lisäksi vähentää kaikista Hemman koti- ja siivouspalveluista 60 % kotitalousvähennyksenä.

 

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ole meihin yhteydessä, niin mietitään yhdessä, miten saadaan arkeesi helpotusta!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!