Henkilöstöetu

Ota yhteyttä ›

Henkilöstöetu

Iloisten ihmisten työpaikka.


Haluatko tarjota henkilöstöllesi henkilöstöedun joka on aidosti merkityksellinen? Hemma-avustaja ja/tai Hemma-siivooja auttavat tasapainottamaan ja helpottamaan henkilöstösi kiireistä arkea työn ja vapaa-ajan/perheen yhteensovittamisen vaikeina hetkinä.

Mikä voisikaan olla parempaa kuin istahtaa kotisohvalle pitkän päivän päätteeksi ja rentoutua juuri siivotun kodin syleilyssä. Tai mikä voisikaan olla parempaa kuin tietää, että omaisesi on hyvässä hoidossa ja voit vapaasti keskittyä omaan työpäivääsi?

Hemma-avustaja voi kotipalvelun lisäksi olla avuksi myös esimerkiksi erilaisissa lastenhoitotarpeissa.

Henkilöstösi tarvitsee vain kertoa, miten voisimme häntä auttaa – Hemma-avustajat ja/tai Hemma-siivoojat tulevat hänen luokseen ja ovat läsnä hänen arjen hetkissä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä Kauniaisissa.

On olemassa monia tapoja, joilla yritys voi tukea henkilöstöään. Yksi on maksaa palvelu kokonaan (esimerkiksi sairaan lapsen hoito), toinen on osallistua kustannuksiin yritykselle sopivalla kiinteällä summalla per vuosi (budjetti/työntekijä), kolmas on palkita henkilöstöä Hemma-lahjakortilla sopivassa tilanteessa.

Hemman yrityksille tarkoitetut henkilöstöedut ovat saaneet erinomaista palautetta ja monet yritykset ovat ottaneet ne osaksi henkilöstönsä etuja.

Kaikista Hemman palveluista, niin kodin palveluista kuin siivouspalveluista voi henkilökohtaisessa verotuksessa vähentää 60 % kotitalousvähennyksen!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!