Toimitila- ja toimisto­siivous

Ota yhteyttä ›

Yrityssiivous helposti Hemmalta

Toimistosiivous Espoo


Hemman toimistosiivous – luotettava kumppani Espoon pienten ja keskisuurten yritysten toimitilasiivouksessa ja toimistosiivouksessa.

Säännöllinen yrityssiivous on merkittävä tekijä viihtyisän työympäristön luomisessa. Hemma huolehtii toimitilojesi ja toimistosi puhtaudesta, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Ammattitaitoiset siivoojamme varmistavat, että yrityksesi toimipaikka on aina edustava ja viihtyisä.

Olipa yrityksesi sitten Espoon Tapiolassa, Leppävaarassa tai Matinkylässä, räätälöimme yrityssiivouspalvelut vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Tarjoamme joustavuutta, olipa kyseessä sitten päivittäinen toimistosiivous, viikoittainen toimitilasiivous tai kuukausittainen siivous. Hemman tiimi tuntee Espoon ja palvelumme on suunniteltu palvelemaan Espoon alueen yrityksiä erinomaisesti.

Me Hemmassa uskomme, että ammattimainen toimitilasiivous ja toimistosiivous ovat avain parempaan työpäivään. Siksi olemme koonneet tiimiimme Espoossa alansa parhaat ammattilaiset, jotka hoitavat yrityssiivouksen suurella sydämellä ja asiantuntemuksella.

Yrityssiivoukset suoritetaan asiakkaan välinein ja ainein joita voi myös täydentää ja ostaa Hemmalta. Teemme yhteistyötä johtavien puhtausalan tukkuliikkeiden kanssa ja suosittelemme aina ammattimaiseen käyttöön tarkoitettuja välineitä ja aineita.

  • Ei erillistä veloitusta kilometrikorvauksista tai parkkikuluista Espoon alueella.
  • Veloitus perustuu ainoastaan asiakkaan luona vietettyyn aikaan. (Minimiaika käynnille 3 h.)
  • Ilmainen kartoituskäynti Espoon alueella.

Ota yhteyttä ja kerro toimistosi tai yrityksesi siivoustarpeista – annamme mielellämme tarjouksen! Palvelumme kattaa Espoon lisäksi myös Helsingin, Vantaan ja Kauniaisten.

Lisätietoa yrityssiivouspalveluistamme löydät täältä. Tutustu, miksi Espoon yritykset valitsevat meidät toimitilasiivouksen ja toimistosiivouksen kumppaniksi.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!