Toimitila- ja toimisto­siivous

Ota yhteyttä ›

Yrityssiivouksen kumppani on Hemma

Toimistosiivous Helsinki


Hemman toimistosiivous ja yrityssiivous palvelee Helsingin pienten ja keskisuurten yritysten toimitilojen ja toimistojen siisteyden sekä henkilöiden viihtyvyyden tarpeita.

Säännöllinen toimistosiivous Helsingin työpaikoilla tuntuu ja näkyy. Tiloissa on mukavampi työskennellä, viettää taukoja ja muutoinkin toimia. Hemma ymmärtää Helsingin yritysten tarpeet ja ottaa ilomielin vastuun toimistosi siivouksesta ja yrityssiivouksesta. Keskity rauhassa omaan osaamiseesi Helsingin sykkeessä, me huolehdimme siisteydestä. Laadukas toimitilasiivous takaa viihtyisän työympäristön.

Helsingin keskustassa ja sen ympäristössä sijaitsevat toimitilat ja toimistot ovat erityisiä. Pöydät, lattiat, wc-tilat ja keittiöt siistitään täsmälleen toiveidesi mukaan. Toimistosiivouksen ja toimitilasiivouksen tiheys räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Ja jos tarpeet muuttuvat, olemme joustavia.

Hemma on ylpeä tiimistään: meillä työskentelee Helsingissä aidosti työstään nauttivia ammattilaisia, jotka ovat omistautuneita yrityssiivoukseen. Tämä näkyy palvelumme laadussa joka päivä.

Helsinkiläiset yritykset voivat luottaa siihen, että omat, nimetyt Hemma-siivoojat huolehtivat viikkosiivouksesta tehokkaasti ja luotettavasti. Yrityssiivoukset ja toimistosiivoukset tehdään asiakkaan välinein ja ainein, joita on mahdollista täydentää ja hankkia myös Hemmalta. Yhteistyökumppaneinamme ovat alansa johtavat tukkuliikkeet, ja suosittelemme aina ammattikäyttöön tarkoitettuja välineitä ja aineita.

  • Ei erillistä veloitusta kilometrikorvauksista tai parkkikuluista Helsingin alueella.
  • Veloitus perustuu ainoastaan asiakkaan luona vietettyyn aikaan. (Minimiaika käynnille 3 h.)
  • Kartoituskäynti on maksuton Helsingissä.

Ota yhteyttä ja kerro toimitilojesi tai toimistosi siivoustarpeista – teemme sinulle tarjouksen! Palvelemme erityisesti toimistosiivouksen ja toimitilasiivouksen osalta Helsingissä, mutta myös Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa.

Halutessasi voit lukea lisää siitä, miksi Helsingin yritysten kannattaa valita meidät luotettavaksi kumppaniksi yrityssiivouksessa ja toimistosiivouksessa.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!