Kotitalous­vähennys

Ota yhteyttä ›

Kotitalousvähennys

Tutustu ›

Alv 0% palvelut

Tutustu ›

Palveluehdot

Tutustu ›

Omavalvonta- suunnitelma

Tutustu >

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tutustu ›

60 % palveluidemme hinnasta on koti­talous­vähennys­kelpoista


Tiesitkö, että ostaessasi mitä tahansa palveluitamme, olet oikeutettu täyteen kotitalousvähennykseen palveluidemme hinnasta?

Mitä tarkoittaa kotitalousvähennys? Helpotusta veroihin. Voit vähentää kaikista Hemman kotiapu- ja siivouspalveluista 60 % kotitalousvähennyksenä! Summa hyvitetään sinulle henkilökohtaisessa verotuksessasi. Kotitalousvähennyksen maksimisumma vuonna 2023 on 3 500 euroa per henkilö. Myös puolisosi on oikeutettu saamaan kotitalousvähennystä saman maksimisumman verran! Omavastuun osuus on 100 euroa per henkilö.

Saat verohyödyn myös niissä tapauksissa, kun ostat palveluita omille vanhemmillesi, isovanhemmillesi tai vapaa-ajan asunnollesi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä. Palveluseteliä käytettäessä asiakkaan omavastuu ei oikeuta kotitalousvähennykseen tuloverotuksessa.

Halutessasi voi Hemma ilmoittaa puolestasi tarvittavat tiedot suoraan Verohallinnolle. Vähennys menee näin suoraan kevään 2024 esitäytetylle veroilmoituksellesi. Jos haluat hyödyntää kotitalousvähennystä välittömästi, sinun kannattaa tilata uusi verokortti, jossa vähennys on huomioitu. 

Hemma on apunasi!

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!