Toimitila- ja toimisto­siivous

Ota yhteyttä ›

Yrityssiivous helposti Hemmalta

Toimistosiivous Kauniainen


Hemman toimistosiivous ja toimitilasiivous Kauniaisissa – räätälöityä yrityssiivouspalvelua pienten ja keskisuurten yritysten toimitiloille ja toimistoille.

Kauniaislaiset yritykset ansaitsevat työympäristön, joka on paitsi puhdas myös kutsuva. Hemman ammattilaiset tarjoavat erikoistunutta toimistosiivousta ja toimitilasiivousta, joka takaa yrityksesi tilojen säilyvän moitteettomassa kunnossa. Viihtyisä ja hyvin hoidettu työpaikka tukee työntekijöiden hyvinvointia ja tekee päivittäisestä työskentelystä mukavampaa.

Olipa yrityksesi sijainti missä tahansa Kauniaisissa, Hemman yrityssiivouspalvelut räätälöidään vastaamaan erityisesti sinun yrityksesi tarpeita. Palvelumme on aina yhtä korkealaatuista ja vastaa asiakkaidemme odotuksia.

Me Hemmassa ymmärrämme, että jokainen yritys on yksilöllinen. Siksi pyrimme tarjoamaan juuri sinun yrityksellesi sopivaa toimistosiivous- ja toimitilasiivouspalvelua. Luotettava ja ammattitaitoinen tiimimme on valmiina takaamaan, että toimitilasi ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Yrityssiivoukset suoritetaan asiakkaan välinein ja ainein, joita voi myös täydentää ja ostaa Hemmalta. Teemme yhteistyötä johtavien puhtausalan tukkuliikkeiden kanssa ja suosittelemme aina ammattimaiseen käyttöön tarkoitettuja välineitä ja aineita.

  • Palveluissamme ei ole piilokuluja: ei erillistä veloitusta kilometrikorvauksista tai parkkikuluista Kauniaisten alueella.
  • Veloitus perustuu vain ja ainoastaan asiakkaan luona vietettyyn aikaan. (Minimiaika käynnille 3 h.)
  • Kartoituskäynti on maksuton Kauniaisten yrityksille.

Ota yhteyttä ja kertokaa toimistonne tai toimitilojenne tarpeista – teemme mielellämme tarjouksen yrityssiivouksesta! Toimimme Kauniaisten lisäksi myös Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Lue lisää syistä, miksi yritysten kannattaa valita Hemma toimitila- ja toimistosiivouksen luotettavaksi kumppaniksi.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!