Yrityksille

Ota yhteyttä ›

Yrityspalvelut

Luotettava Yrityssiivous ja Henkilöstöetu


Etsitkö Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa tai Vantaalla luotettavaa yrityssiivoojaa? Tai uutta yrityksille tarkoitettua henkilöstöetua jolla palkita henkilöstöäsi? Hemma tarjoaa molemmissa tapauksissa myös yrityksille tarkkaa ja huolellista palvelua.

Etsit sitten yrityssiivoojaa, toimistosiivousta tai toimitilasiivousta tai yrityksille tarkoitettua henkilöetua - valitse Hemma, kun haluat tarjota yrityksesi henkilöstölle hyvät edellytykset työskennellä työpaikalla samalla varmistaen että kotona on kaikki hyvin.

Hemman juuret ovat kotipalveluissa, mutta suoritamme myös toimitila- ja toimistosiivouksia pienille- ja keskisuurille yrityksille. Palvelumme on tarkoitettu kaikille, jotka arvostavat henkilökohtaista, laadukasta ja ystävällistä palvelua. Meidän siivoojamme tekevät työtään aidosti viihtyen.

Erityisen ylpeitä olemme kyvystämme palvella erilaisia tiloja ja niiden yksilöllisiä tarpeita. Olipa kyseessä sitten päiväkoti, arkkitehtitoimisto, matkatoimisto, lakitoimisto, mainos- ja mediatoimisto, tai myyntitilat, tarjoamme räätälöityjä siivousratkaisuja joka tarpeeseen. Päiväkodeissa keskitymme lasten turvallisuuteen ja hygieniaan, arkkitehtitoimistoissa varomme arvokkaita materiaalinäytteitä ja dokumentteja, kun taas lakitoimistoissa korostuu luottamuksellisuus ja asiakirjojen suojaaminen. Olipa kyse sitten vilkkaasta matkatoimistosta, luovan alan mainos- ja mediatoimistosta tai erilaisista myyntitiloista, Hemma tunnistaa kunkin tilan erityistarpeet ja tarjoaa räätälöidyt siivousratkaisut niiden mukaisesti.

Yksi Hemman palvelun merkittävimmistä erottavista tekijöistä on henkilökohtainen kosketus. Kun valitsette meidät, teille osoitetaan aina oma, nimetty Hemma-siivooja. Tämä tarkoittaa, että sama henkilö tulee säännöllisesti yritykseesi. Hän tuntee tilanne ja ymmärtää yrityksesi erityistarpeet ja toiveet. Ei enää tarvetta selittää joka kerta samoja yksityiskohtia tai toiveita.

Hemman yrityssiivous ja toimistosiivous sopivat pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Siivous voidaan sopia tehtäväksi niin usein kuin tarvitaan ja juuri sellaisilla tehtävillä kuin tarvitaan. Toisissa paikoissa sotkua syntyy suuresti jopa päivittäin, toisissa harvemmin ja vähemmän näkyvämmin. 

Kun siivous mitoitetaan oikein, pysyvät tilat nyt ja tulevaisuudessa viihtyisinä kaikille, henkilökunnasta asiakkaisiin. Säännöllinen siivous myös säilyttää pinnat hyväkuntoisina pidempään. 

Hemman siivoojia on aina ilo kohdata! Tervehdimme pirteästi hymyillen ja hoidamme työmme mahdollisimman häiriöttä.

Jos haluat tietää, miten voimme palvella juuri sinun yrityksesi tarpeita, ota yhteyttä ja keskustellaan yhdessä parhaasta ratkaisusta! 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!