Toimitila- ja toimisto­siivous

Ota yhteyttä ›

Yrityssiivous

Toimitila- ja toimistosiivous pääkaupunki­seudulla


Hemman toimistosiivous on räätälöity pienten ja keskisuurten yritysten toimitilojen ja toimistojen siisteyttä ja henkilöstön viihtymistä varten.

Säännöllinen siivous työpaikalla tuntuu ja näkyy. Tiloissa on mukavampi työskennellä, viettää taukoja ja muutoinkin toimia. Koska jokainen meistä on alallaan ammattilainen, Hemma ottaa ilomielin vastuun toimitilojesi ja toimistosi siivouksesta. Keskity sinä rauhassa omaan osaamiseesi, me tuomme omamme sinun luoksesi. Ammattimaisella siivouksella työympäristö pysyy viihtyisänä ja oman, nimetyn Hemma-siivoojasi huolehtivana kätenä.

Toimitilojen ja toimiston siivous voi sisältää yhtä jos toistakin työtä. Pöydät, lattiat, wc-tilat ja keittiöt voidaan siistiä toivomuksesi mukaan. Siivoustiheys, kuten myös siivoojan valinta, suunnitellaan tarpeisiisi sopivaksi. Jos jotain pitää muuttaa matkan varrella, palvelumme joustaa ja nimetty Hemma-siivoojasi pysyy ajan tasalla toiveistasi ja tarpeistasi.

Meillä Hemmassa työskentelee aidosti työstään pitäviä ihmisiä, jotka välittävät siitä, mitä tekevät. Tämä on tärkeä osa palvelumme hyvää laatua! Jokainen yritys saa meiltä oman, nimetyn Hemma-siivoojan, jonka kasvot tulevat pian tutuiksi.

Aina omat, nimetyt Hemma-siivoojat suorittavat toimitilojen ja toimistojen viikkosiivouksen aina yhtä tehokkaasti ja luotettavasti. Yrityssiivoukset suoritetaan asiakkaan välinein ja ainein, joita voi myös täydentää ja ostaa Hemmalta. Teemme yhteistyötä johtavien puhtausalan tukkuliikkeiden kanssa ja suosittelemme aina ammattimaiseen käyttöön tarkoitettuja välineitä ja aineita.

  • Ei erillistä veloitusta kilometrikorvauksista tai parkkikuluista.
  • Veloitus tapahtuu vain asiakkaan luona vietetystä ajasta. (Minimiaika käynnille 3 h.)
  • Kartoituskäynti on kuluton.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, teemme tarjouksen! Palvelemme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa.

Lue lisää siitä, miksi valita meidät yrityksesi arjen kumppaniksi, ja kysy sopimusta toimitila- ja toimistosiivouksesta.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!