Viriketoiminta - virikkeitä ja toimintaa

Ota yhteyttä ›

Hemman kotipalvelu

Viriketoiminta

Viriketoiminta – Avain aktiiviseen ja täyteläiseen elämään

Elämän kultaisten vuosien ei tarvitse olla hiljaisia tai rauhallisia. Viriketoiminnalla voimme säilyttää kirkkauden silmissämme, pitää mielemme virkeänä ja kehomme aktiivisena. Hemma uskoo, että jokaiselle ihmiselle iästä ja taustoista riippumatta on tarjolla juuri oikea virikkeellinen kokemus.

Miksi valita viriketoiminta?

Elämä on jatkuvaa oppimista, kasvua ja kokemista. Hemman viriketoiminta on suunniteltu tuomaan iloa, yhteyttä ja liikettä ihmisten elämään. Se on avain henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, ja sillä on voima muuttaa jokainen päivä paremmaksi.

Koe Hemman monipuolinen viriketoiminta:

  • Nauti ulkoilusta ja luonnon rauhasta
  • Kokeile erilaisia liikuntamuotoja ja tunne energiaa virtaavan kehossasi
  • Sukella pelien ja harrastusten maailmaan ja herätä kilpailuhenkesi
  • Anna kulttuurin rikastuttaa päivääsi musiikin, taiteen ja elokuvien kautta
  • Luo jotain uutta käsilläsi tai opettele uusi taito
  • Koe oma hemmotteluhetkesi itse määrittelemäsi tavalla
  • Tutustu ja liity yhteisöömme, jossa yksikään päivä ei ole tavanomainen

Monet asiakkaamme ovat kiittäneet Hemman työntekijöitä heidän omistautumisestaan ja motivoituneesta asenteestaan. Asiakkaamme arvostavat mahdollisuutta toimia yhden tutun henkilön kanssa, mikä luo turvallisuuden tunnetta. Hemma tunnetaan avoimesta kommunikoinnista, korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja laajasta palvelutarjonnasta.

Yhdessä kohti uusia elämyksiä – Hemman viriketoiminta

Elämä on täynnä mahdollisuuksia ja Hemma haluaa auttaa sinua hyödyntämään ne. Oli toiveesi sitten kulttuuriretki, uuden harrastuksen aloittaminen tai yksinkertaisesti hyvän seuran nauttiminen, Hemma on tukenasi. Yhdessä voimme tehdä jokaisesta päivästä entistä värikkäämmän ja mielekkäämmän.

Jos tunnet innostuksen kipinän ja haluat ottaa askeleen kohti rikastuttavampaa ja aktiivisempaa elämää, ota yhteyttä Hemmaan. Meidän tehtävämme on tuoda iloa ja elämänhalua jokaiseen päivääsi. Odotamme innolla yhteistyön aloittamista kanssasi!

Hemman kotipalvelu

Viriketoiminta

Viriketoiminnan moninaiset mahdollisuudet Hemmalla

Hemma tietää, että aktiivinen ja virikkeellinen arki on ihmisen hyvinvoinnin perusta. Tästä syystä tarjoamme laajan kirjon aktiviteetteja, jotka tuovat iloa, elinvoimaa ja yhteyden muihin. Nämä aktiviteetit on suunniteltu yhdessä asiakkaan kanssa, jotta ne vastaavat hänen toiveitaan ja tarpeitaan.

Luonnossa liikkuminen: Luonto rauhoittaa ja kohentaa mielialaa. Säännöllinen luonnossa liikkuminen parantaa unenlaatua, vahvistaa immuunijärjestelmää ja auttaa stressinhallinnassa.

Uiminen ja vesijumppa: Vesiliikunta on erinomainen tapa ylläpitää liikkuvuutta ja vahvistaa lihaksia ilman nivelille haitallista rasitusta. Vesijumpan avulla voidaan parantaa myös tasapainoa ja koordinaatiota.

Jooga ja sauvakävely: Nämä lajit keskittyvät keskivartalon vahvistamiseen ja kehonhallintaan. Ne auttavat ylläpitämään joustavuutta ja parantavat ryhtiä. Kävely on yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista tavoista pitää yllä fyysistä kuntoa. Se myös auttaa ylläpitämään sydämen terveyttä, vahvistaa luustoa ja edistää hyvää mielialaa.

Ruokailu ja leivonta: Yhdessä ruoanlaitto ja leivonta eivät ainoastaan tarjoa maukkaita herkkuja, vaan ne myös vahvistavat motorisia taitoja ja tuovat yhteen ihmisiä yhteisen toiminnan äärelle.

Musiikki ja pelit: Nämä aktiviteetit stimuloivat aivoja ja tuovat iloa päiviin. Ne parantavat keskittymiskykyä, ongelmanratkaisua ja sosiaalisia taitoja.

Käsityöt ja askartelu: Nämä luovat harrastukset auttavat parantamaan motoriikkaa ja keskittymiskykyä. Ne myös antavat mahdollisuuden ilmaista itseään ja saada aikaan jotain kaunista.

Vierailut ja retket: Säännölliset retket paikallisiin nähtävyyksiin ja kulttuuritapahtumiin antavat mahdollisuuden kokea uutta ja pysyä yhteydessä ympäröivään maailmaan.

Galleria- ja kirjastokäynnit: Taiteen ja kirjallisuuden parissa vietetty aika stimuloi mieltä ja tarjoaa mahdollisuuden oppia ja inspiroitua.

Eläinavusteinen toiminta: Pieni sosiaalinen Bolognese-koiramme Wanda osallistuu mielellään rapsutettavaksi ja erilaisiin koirien aktiviteetteihin! Eläinten läsnäolo ja hoitaminen tuottavat iloa ja rauhoittavat mieltä. Ne myös edistävät sosiaalisia vuorovaikutustaitoja ja tuovat lämpöä arkeen.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan virikkeellinen arki yhdessä. Tarjoamme myös seniorien viriketoimintaa palvelutaloihin.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!