On melkein ylellistä, miten helppoa asioiden hoitaminen on ollut

Sopivan kokoinen yritys ja ohjaksissa naisyrittäjä. Nämä asiat saivat helsinkiläisen Aulin tarttumaan puhelimeen ja soittamaan Hemman toimitusjohtaja Pia Koivistolle.

“Etsin sopivaa palveluntarjoajaa kotisiivoukseen ja muihin kodin pieniin askareisiin. Nettisivujen perusteella Hemma vaikutti juuri sopivalta. Kun puhuin Pian kanssa puhelimessa, sisälläni vahvistui tunne, että tätä yritystä minä haluan kokeilla”, Auli kertoo.

Tuon puhelun jälkeen Auli on ollut Hemman kotisiivouksen tyytyväinen vakioasiakas.

“Olen saanut Hemmalta apua myös pieniin tehtäviin, kuten esimerkiksi tavaroiden pakkaamiseen putkiremontin tieltä. Yhteistyö on toiminut hyvin”, Auli kiittelee.

Hän sanoo arvostavansa palveluntarjoajassa erityisesti sitä, että asiat hoidetaan jämptisti.

“Aina kun sovimme uusista yksityiskohdista, Pia lähettää perään sähköpostia, jossa kerrataan sovitut asiat ja varmistetaan, että molemmilla osapuolilla on sama käsitys. Pian kanssa on hyvä olla tekemisissä, kaikesta voi puhua ja sopia. Asiat sujuvat luontevasti ja hyvässä yhteishengessä.”

Auli kiittelee Piaa myös siitä, että hän johtaa yritystään niin sanotusti edestä.

“Pia tekee myös itse avustus- ja siivoustyötä silloin tällöin, joten hän todella tietää mitä se arkinen työ on.”

Auli sanoo olevansa erittäin tyytyväinen työntekijään, joka on ollut hänen apunaan alusta saakka. Hän kehuu tämän olevan työlleen omistautunut ja hyvin motivoitunut.

“Pidän siitä, että saan asioida yhden, tutun ihmisen kanssa. Minulla on hänen kanssaan turvallinen olo, kaikki sujuu todella asiallisesti ja työn jälki on hyvää. Aina kun ovikello soi, voin sanoa sydämestäni tervetuloa, koska olen todella hyvilläni, että hän tulee”, Auli kuvailee.

Kommunikaatio sekä työntekijän kanssa että Hemmaan on avointa ja toimii hienosti.

“Aina saa yhteyden jos tarvitsee, ja myös joustoa löytyy tarvittaessa puolin ja toisin. Se on todella tärkeää, koska puhutaan kuitenkin minun kodissani tehtävästä työstä. On melkein ylellistä, miten helppoa asioiden hoitaminen on ollut”, Auli kiittelee.

Auli haluaa rohkaista muitakin turvautumaan Hemmaan siivouksen ja muiden avustustehtävien saralla.

“Monet ikäihmiset saattavat jännittää ja jopa pelätä palvelujen ostamista. Minä haluan rohkaista heitä siihen, olen itsekin 80-vuotias. Kaikki on toiminut paremmin kuin hyvin – Hemma on reilu putiikki”, Auli sanoo.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!