Olen suositellut Hemmaa myös tutuilleni, kaikki palveluita ostaneet ovat olleet tosi tyytyväisiä

Helsinkiläisen Pirjon mielessä siinsi toive uudesta siivoojasta, sillä edelliset palveluntarjoajat olivat tuottaneet pettymyksiä. Hänen onnekseen Hemma tuli sopivalla hetkellä vastaan Facebookissa.

“Minulle tuli jo nettisivujen perusteella sellainen olo, että Hemma on luotettava palveluntuottaja. Sen lisäksi toimitusjohtaja Pia on entinen työkaverini, joten oli helppo päätös antaa Hemmalle mahdollisuus”, Pirjo kertoo.

Valinta oli oikea, sillä Hemma on lunastanut Pirjon kaikki odotukset. Hänen kotiinsa tehdään kerran kuussa kokonaisvaltainen siivous.

“Siivooja tekee todella hyvää jälkeä, olen ollut tyytyväinen. Kaikki on aina hoitunut ja kommunikaatio toimii.”

Työnjäljen lisäksi Pirjoa on ilahduttanut se, kuinka helppoa Pian kanssa on sopia asioista.

“Pia ottaa kaikki asiat aina heti hoitaakseen. Olen suositellut Hemmaa myös tutuilleni, kaikki palveluita ostaneet ovat olleet tosi tyytyväisiä. Lisäksi olen jakanut Hemma-esitteitä Facebook-sivuillani, sillä haluan levittää sanaa hyvästä palveluntarjoajasta.”

Vaikka Pirjo itse on ostanut Hemmalta vain kotisiivousta, hän kehuu yrityksen laajaa palvelutarjontaa.

“Hemmalla on todella monipuolisia palveluita ikäihmisille ja palveluiden sisältö on selostettu nettisivuilla yksityiskohtaisesti. Voisin hyvin ostaa niitä iäkkäille vanhemmilleni, kun tarvetta tulee. Tykkään myös siitä, että Hemman sivuilla on neuvoja esimerkiksi erilaisten etuuksien hakemiseen”, Pirjo sanoo.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!