Kotihoidon lisäpalveluita

Ota yhteyttä ›

Kotihoidon lisäpalveluita senioritalossa, palvelutalossa tai hoivakodissa asuvalle

Räätälöidyt palvelumme Helsingin senioriasukkaille: Kuinka Hemma-avustaja tuo lisäarvoa arkeesi

Kun ympäristönä on senioritalo, palvelutalo tai hoivakoti, asukkaiden turvallisuus ja mukavuus ovat etusijalla. Nämä asumismuodot tarjoavat rauhallisen ja tuetun ympäristön, mutta elämässä on aina niitä pikkuseikkoja ja erityishetkiä, jotka kaipaavat lisäkättä ja henkilökohtaista huomiota. Hemma-avustaja on tällöin apunasi.

1. Henkilökohtainen Apu: Valoisa Arki Hemma-avustajan Kanssa
Arjen erilaiset haasteet ja tehtävät saattavat toisinaan vaatia ylimääräistä tukea. Hemma-avustaja on rinnallasi tukemassa pukeutumisessa, aterioinnissa ja lääkityksessä.

2. Arjen Iloa ja Yhdessäoloa
Hemma-avustajan seurassa yksinäiset hetket muuttuvat jaetuiksi iloiksi, tarjoten kuuntelijaa, keskustelukumppania ja pelikaveria.

3. Turvallista Liikkumista Hemma-avustajan Kanssa
Ulkoilu ja tapahtumiin osallistuminen Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla ovat elintärkeitä hyvinvoinnille, ja Hemma-avustaja varmistaa näiden hetkien turvallisuuden.

4. Kodikkuutta ja Viihtyisyyttä
Kodin lämmin ja viihtyisä ilmapiiri on merkittävä osa elämänlaatua, ja Hemma-avustaja auttaa luomaan sellaisen.

5. Sosiaalisen Verkoston Ylläpito
Sosiaaliset suhteet ovat korvaamattomia, ja Hemma-avustaja tukee sinua yhteydenpidossa ystäviin ja läheisiin.

6. Kulttuuri ja Harrastukset Hemma-avustajan Kanssa
Elämän rikastaminen kulttuuri- ja vapaa-ajan aktiviteeteilla on tärkeää, ja Hemma-avustaja auttaa sinua osallistumaan niihin.

7. Terveelliset Elämäntavat
Hemma-avustaja voi auttaa sinua noudattamaan terveellisiä ruokavalioita ja liikuntasuunnitelmia.

8. Muisteluhetket
Vanhat tarinat, valokuvien katselu ja menneiden aikojen muistelu voivat tuoda iloa ja lohtua, ja Hemma-avustaja on mukana jakamassa näitä hetkiä kanssasi.

9. Käytännön Taidot
Teknologia voi olla haastavaa, mutta Hemma-avustaja on mukana opastamassa ja auttamassa sen parissa.

10. Luonto ja Ympäristö
Luonnon kauneus ja ympäristön rauha ovat korvaamattomia, ja Hemma-avustaja on mukana tukemassa sinua nauttimaan niistä.

Hemma-avustaja on sydämellisesti mukana tehtävässään ylläpitää ja parantaa jokaisen asukkaan elämänlaatua. Jokainen päivä on arvokas, ja yhdessä varmistamme, että ne ovat täynnä positiivisia kokemuksia, yhdessäoloa ja merkityksellisiä hetkiä.

60 % palveluidemme hinnasta on koti­talous­vähennys­kelpoista. Hemma kuuluu sosiaalipalveluiden tuottajarekisteriin, joten voit ostaa meiltä tarvitsemasi Hemman palvelut arvonlisäverottomasti, kun sinun tai läheisesi toimintakyky on alentunut pysyvästi tai väliaikaisesti.

Ota yhteyttä tänään ja koe Hemma-avustajan tuoma ero elämässäsi.

Hemma ei tarjoa sairaanhoidon palveluita.

Ota yhteyttä ›

Tilaa veloitukseton tutustumis­käynti!

Veloitukseton tutustumiskäyntimme ei velvoita mihinkään. Tutustumiskäynnillä tapaamme seniorin sekä yleensä myös seniorin omaisen, keskustelemme seniorin toiveista ja katsomme yhdessä, kuka Hemma-avustajista olisi juuri se oikea henkilö auttamaan arjen askareissa. Tilaa tutustumiskäynti soittamalla numeroon 050 486 9931 tai jätä viesti niin olemme yhteydessä sinuun.

Tilaa tutustumiskäynti ›

1.

Tilaa ilmainen tutustumiskäynti. Käydään yhdessä läpi, missä voimme auttaa.

2.

Katsomme yhdessä sopivan Hemma-avustajan ja käyntien ajankohdat.

3.

Hemma-avustajan säännölliset käynnit alkavat ja saat viestin kuulumisista jokaisen käynnin jälkeen.

Olemme arkesi seuralainen

Seniorit kokevat paljon yksinäisyyttä, eikä kaikilla ole läheisiä tukenaan. Me olemme mielellämme myös arkesi seurakaveri, kun sellaista kaipaat.

Jokainen meistä ikävöi välillä toista ihmistä, jonka kanssa höpötellä maailman menosta ja arjen käänteistä. Sen lisäksi, että autamme sinua kotisi askareissa ja päivittäisissä rutiineissa, pidämme enemmän kuin mielellämme myös seuraa! Pienet hetket voivat rakentua vaikka kahvikupposesta tai pienestä lenkistä käsikynkässä. Osaavat Hemma-avustajat kehittelevät mielellään myös jotakin virikkeellisempää, kuten vaikkapa ulkoilua tai kulttuurin nautintoja. Sinä toivot, me toteutamme! 

Ota yhteyttä ›

Hei omainen, olemme sijaisesi, kun kaipaat taukoa

Kun ihminen ikääntyy ja kaipaa yhä enemmän apua, omaishoitajien ja omaisten käsiin kasautuu paljon hoidettavaa – myös sinä tarvitset joskus taukoa!

Hyvinvoiva omainen edesauttaa myös seniorin hyvinvointia. Kukaan meistä ei jaksa puurtaa päivästä toiseen ilman taukoja, mikä pätee myös läheisen auttamiseen! Kun sinä olet tauon tarpeessa, turvallinen Hemma-avustaja ottaa mielellään paikkasi hetkeksi. Me pidämme läheisestäsi huolta ja hoidamme sovitut arkiset askareet – pienen tauon jälkeen sekä sinä että omaisesi jaksatte taas yhdessä paremmin.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!