Miksi valita meidät

Ota yhteyttä ›

Miksi Valita Hemma? Löydä Perheyrityksen Lämpö ja Luotettavuus

Kun haluat luotettavan, ihmisläheisen ja asiantuntevan kumppanin huolehtimaan kodistasi tai yrityksesi tiloista, Hemma on valintasi. Me ymmärrämme, että koti on paikka johon liittyy paljon tunteita ja muistoja, ja että luottamus palveluidemme tuottamisessa on kaiken a ja o. Puhutaan kuitenkin sinun kodissasi tuotettavista palveluista. Palvelemme yritysasiakkaitamme samalla tavalla - luottamus rakennetaan pala palalta näyttöjen kautta. Tämän ymmärryksen myötä tuomme palveluumme asiantuntemusta ja ammattitaitoa, sekä tietenkin Hemman tunnetun henkilökohtaisen otteen.

Ylpeästi luotettava ja lähestyttävä

Hemman perheyrityksen voima piilee sen lähestyttävyydessä, luotettavuudessa ja tehokkuudessa. Olemme ylpeitä voidessamme olla se kumppani, joka ei ainoastaan kuuntele toiveitasi, vaan myös toteuttaa ne parhaalla mahdollisella tavalla. Emme tyydy vähempään kuin parhaaseen, sillä jokainen tehtävä on meille mahdollisuus näyttää, että me välitämme.

Helppous ja monipuolisuus

Hemman vahvuus on sen monipuolinen palvelutarjonta, joka kattaa lähes kaikki kodin ja yrityksen tarvitsemat palvelut saman katon alta. Etsitpä sitten palveluita senioreille, kotisiivousta tai yrityssiivousta, meiltä löytyy juuri oikea ratkaisu. Helppous ei ole meille vain sana, se on lupaus – voit huoletta jättää arjen askareet meidän huoleksemme.

Laadukas ja ihmisläheinen palvelu

Laatu ja ihmisläheisyys ovat Hemman DNA:ssa. Työntekijämme viihtyvät meillä, ja se näkyy – he tuottavat palveluja, jotka ovat aidosti asiakaslähtöisiä, huolellisesti harkittuja ja toteutettuja sydämellä. Meille on tärkeää, että sekä asiakkaamme että työntekijämme voivat kokea Hemman perheen lämmön ja yhteisöllisyyden.

Tervetuloa Hemma-perheeseen

Olitpa uusi tai palaava asiakas, toivotamme sinut tervetulleeksi Hemma-perheeseen. Hemma ei ole vain palveluntarjoaja; se on yritys, joka pitää huolen asiakkaistaan ja tarjoaa heille parasta mahdollista palvelua joka päivä.

Kun valitset Hemman, valitset enemmän kuin palvelun – valitset perheyrityksen, joka tuntee arvonsa ja joka tekee kaikkensa lunastaakseen lupauksensa. Ota ensiaskel kohti helpompaa ja onnellisempaa arkea – valitse Hemma.

Ota yhteyttä ›

Arvot & missio

Hemman Arvot: Kompassimme Laadukkaaseen Palveluun

Kun ajattelet Hemmaa, voit luottaa siihen, että jokainen tekomme, päätöksemme ja palvelumme heijastaa syvästi sisäistettyjä arvojamme. Arvot ovat sydämemme syke, ne ohjaavat toimintaamme joka päivä ja luovat perustan, jonka päälle yrityksemme on rakennettu.

1. Luotettavuus: Emme tee vain sopimuksia – me lunastamme ne. Kun suunnittelemme ja sitoudumme, voit olla varma, että pidämme lupauksemme. Arvostamme suoraselkäistä, rehellistä ja vastuullista toimintaa.

2. Merkityksellisyys: Jokainen palvelumme on suunniteltu lisäämään asiakkaamme elämänlaatua. Olemme täällä tuottamassa aidosti merkityksellisiä palveluita, jotka tuovat lisäarvoa ja helpotusta jokapäiväiseen elämään.

3. Kuunteleva: Kuuntelu on sydämessämme. Me kuuntelemme aktiivisesti toiveita, odotuksia ja palautetta, jotta voimme jatkuvasti parantaa ja räätälöidä palveluitamme paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

4. Kunnioittava: Jokainen asiakas on meille arvokas. Kunnioitamme jokaisen toiveita, yksilöllisyyttä ja tarpeita palveluidemme suunnittelussa ja toteutuksessa.

5. Joustava: Maailma muuttuu, ja niin tekevät myös tarpeet. Olemme valmiita mukautumaan, olemaan joustavia ja keskittyen aina siihen, mikä on asiakkaallemme parhaaksi.

Laadukkuuden sitoumus on osa DNA:tamme. Se ei ole vain sanahelinää, vaan konkreettinen lupaus. Analysoimme ja arvioimme jatkuvasti toimintaamme varmistaaksemme, että palvelumme ovat parhaalla mahdollisella tasolla.

Missiomme: Hemman sydämen sykintä kiteytyy yksinkertaiseen mutta voimakkaaseen missioon - luoda onnellinen elämä ja sujuva arki jokaiselle asiakkaallemme. Hemmassa pidämme toisistamme huolta – ja se näkyy jokaisessa kohtaamisessa, palvelussa ja yksityiskohdassa.

Hemma – enemmän kuin palvelu, olemme yritys, joka rakentaa parempaa arkea yhdessä.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!