Sopimus­siivous

Ota yhteyttä ›

Kotisiivous

Sopimussiivous sinun arkeesi


Kun siivous ei mahdu enää aikatauluusi, luovuta viestikapula meille! Siivoamme kotisi puhtaaksi käden käänteessä.

Mitä jos kotioven avatessa kynnyksen toisella puolella odottaisi siivottu koti? Miltä kuulostaisi jos samalla kun Hemma-siivoojamme on käynyt esimerkiksi vuodevaatteet olisi vaihdettu, tai 5 paitaa olisi silitetty valmiiksi tulevaa työviikkoa varten? Hemman sopimussiivous on ratkaisu helpompaan arkeen – me siivoamme kotisi sinua ja tavaroitasi arvostaen!

Voimme räätälöidä sopimussiivouksen juuri sinun arkeesi ja tilanteeseesi sopivaksi, tarvitset sitten siivouspalvelua satunnaisemmin tai viikoittain. Sovitaan yhdessä siivouspaketin sisältö tarpeidesi mukaan – Hemma-siivoojat hoitavat niin kotisi perussiivouksen kuin esimerkiksi keittiön, kylpyhuonetilojen ja saunan perusteellisemman puunauksen.

Voimme sopia esimerkiksi seuraavanlaisista siivouksista:

 • viikkosiivous tai muu vakiosiivous toivomallasi rytmillä
 • kertasiivous tai kodin suursiivous
 • juhlapäivän siivous tai jokin muu ns. juhlasiivous
 • stailaussiivous, kun kotisi on vaihtumassa
 • muuttosiivous vanhaan tai uuteen kotipesääsi
 • ikkunanpesu – tämän jälkeen kelpaa taas katsella lasiruutujen läpi!
Kotisiivous

Miten tämä kaikki toimii?

 1. Kerro meille muutamia perustietoja: millainen on kotisi ja perheesi? Kotisi koko ja muoto? Kerrothan myös osoitteesi ja toiveesi siivouksen ajankohdalle. Kaipaatko kertasiivousta vai säännöllistä sopimussiivousta toivomallasi rytmillä?
 2. Lähetämme näiden tietojen pohjalta sinulle tarjouksen ja ehdotuksen siivouspäivästä, sekä ehdotuksen omasta nimetystä Hemma-siivoojasta sähköpostitse. Hyväksyttyäsi tarjouksen ja ehdotuksen sovitaan tapaaminen jossa käymme tarkemmin lävitse toiveesi siivoukselle.
 3. Kurvaamme tulevan Hemma-siivoojasi kanssa visiitille ennen ensimmäistä siivouskertaa. Katsotaan yhdessä paikat, kartoitetaan toiveesi ja tehdään tarkempi sopimus.
 4. Haluamme aina onnistua siivouksessamme viimeisen päälle hyvin, joten annathan meille heti ensimmäisen siivouskerran jälkeen palautetta! Pyrimme täyttämään kaikki siivoustoiveesi parhaamme mukaan heti ensimmäisestä siivouskerrasta lähtien, joten palaute on meille erityisen tärkeää, myös jatkossa.

Hemma-siivooja oppii omat asiakkaansa ja heidän kotinsa, mikä myös varmistaa luottamuksen että siivous tulee aina tehtyä yhtä laadukkaasti. Kun Hemma-siivooja tulee tutuksi, ei oman kodin erityistarpeita ja yksityiskohtia tarvitse joka kerta kertoa erikseen.

Palvelun laadun varmistamme myös huolehtimalla Hemma-siivoojistamme – tyytyväinen Hemma-siivooja tekee hyvää työtä. Meillä sekä työ- että asiakassuhteet ovat pitkiä. Olemme vastuullinen palveluntarjoaja sekä työnantaja.

Millaista apua kotiisi kaipaatkaan, kerro siitä meille ja askelletaan arkea yhdessä! Hemmalta saat kaikki kodin palvelut Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa – sinä voit keskittyä nauttimaan olostasi kotona. Tilaa sinulle sopivin siivous meiltä!

Ota yhteyttä ›

Hemma sopimussiivous-hinnasto (hinnat sis. alv 24%)

Selkeä ja läpinäkyvä hinnasto sopimussiivoukselle. Ei erillistä veloitusta kilometrikorvauksista tai muista lisäkuluista. Veloitus tapahtuu vain asiakkaan luona vietetystä ajasta.

Sopimus­siivous ma-ke

44€/h

Arvonlisäveroton hinta 35,48 €/h

 • Aina oma, nimetty Hemma-siivooja
 • Asiakkaan välinein ja ainein
 • Minimiaika käynnille 3 h

Kotitalousvähennyksen 60 % jälkeen
17,60 €/h (sis. alv 24 %). 14,19 €/h (alv 0 %)

Tilaa tästä ›

Sopimus­siivous to-pe

46 €/h

Arvonlisäveroton hinta 37,10 €/h

 • Aina oma, nimetty Hemma-siivooja
 • Asiakkaan välinein ja ainein
 • Minimiaika käynnille 3 h

Kotitalousvähennyksen 60 % jälkeen
18,40 €/h (sis. alv 24 %). 14,84 €/h (alv 0 %)

Tilaa tästä ›

60 % palveluidemme hinnasta on koti­talous­vähennys­kelpoista.

Hemma kuuluu sosiaalipalveluiden tuottajarekisteriin, joten voit ostaa meiltä tarvitsemasi Hemman palvelut arvonlisäverottomasti, kun sinun tai läheisesti toimintakyky on alentunut pysyvästi tai väliaikaisesti.

Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan palvelun.

Tutustumistarjous! Alennus -50% ensimmäisestä sopimussiivouskerrasta (min. 3h)!

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!