Kotisiivous

Ota yhteyttä ›

Puhdas koti Hemman palvelulla

Kotisiivous Kauniainen


Koti, joka on siisti, vastaanottaa sinut raikkaasti ja viihtyisästi!

Arjen kiireiden ja haasteiden keskellä saattaa olla turhan raskasta pitää kodista huolta. Siivous on helposti se kotityö, joka jää tekemättä tai jonka saa suoritettua jotenkuten silloin tällöin. Me Hemmalla olemme auttamassa sinua, kun kodin siivoamiseen liittyvät toimet pääsevät kasaantumaan syystä tai toisesta; oli kyse sitten ajankäytöstä, perhesyistä tai muista esteistä, kuten omista voimavaroita tai siitä, että siivoaminen ei vain huvita.

Kokeneet siivoojamme helpottavat elämääsi ja tuovat hieman enemmän aikaa arkeesi ottamalla haltuun kotisiivoustyöt. He pitävät huolen siitä, että kotisi pysyy puhtaana niin usein kuin tarvitset ja laadulla, josta ei tingitä – siksi tarjoamme tyytyväisyystakuun.

Siistissä kodissa asuminen ei vain paranna mielialaa, vaan se on myös sijoitus kodin hyvinvointiin ja pitkäikäisyyteen! Säännöllinen siivous pitää kodin paremmassa kunnossa. 

Siivouspalvelumme – jatkuva tai satunnainen

Olipa tarpeesi sitten säännöllinen sopimussiivous tai yksittäinen kertasiivous esimerkiksi juhliin tai muuttoon liittyen, Hemma on palveluksessasi. Voimme hoitaa monenlaiset siivoustehtävät kautta kodin, myös yleensä muutaman kerran vuodessa suoritettavat ikkunanpesut, ja palvelumme on räätälöitävissä jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Kun me huolehdimme siivouksesta, sinulle jää aikaa rentoutua ja keskittyä muihin asioihin arjessasi. Jos siis ajatuksissasi on kotisiivous, Kauniainen on asuinkaupunkisi ja haluat löytää luotettavan siivoojan, ota yhteyttä! Mietitään yhdessä, kuinka voimme auttaa sinua parhaiten. Muistathan, että siivous on myös loistava lahjaidea tai apu esimerkiksi ikääntyneelle.

Mikä on kotisiivouksen hinta?


Kuinka paljon kotisiivous maksaa? Hinta muodostuu siivouksen keston ja sen tiheyden mukaan, siivotaanko siis useamman kerran viikossa, viikoittain tai kuukausittain. Meidän kanssamme maksat vain varsinaisesta siivouksesta ilman lisämaksuja, kuten matkakuluja. Voit saada kotitalousvähennystä jopa 60 % siivouspalvelun hinnasta! Tutustu hinnastoomme nähdäksesi esimerkkihintoja ja selvittääksesi kotitalousvähennyksen jälkeisen hinnan.

Haluaisitko Hemman kotisiivoojan Kauniaisten alueelle?

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan palvelun. Tarjoamme tunnollisia, työhönsä omistautuneita siivoojia koko pääkaupunkiseudulle – olipa tarpeesi kotisiivous Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla. Siivoamme niin suuret kuin pienetkin kodit.

Unelmoitko jo puhtaammasta kodista ja vaivattomammasta arjesta? Otamme sen hoitaaksemme! 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!