Kotisiivous

Ota yhteyttä ›

Hemmalta arjen askareihin apua

Kotisiivous Espoo


Hemma helpottaa, kun siivoukseen ei tahdo riittää aikaa. 

Arjen kiireiden keskellä kotisiivous tarjoaa toivottua helpotusta. Kotia on toisinaan haastava pitää moitteettomassa kunnossa, ja joskus siivoukseen ei ole vain yksinkertaisesti intoa. Aika, perhetilanne tai oma kunto eivät välttämättä mahdollista siivouksen tekemistä, ainakaan riittävällä tasolla.

Ei huolta, sillä Hemman kokeneet siivoojat auttavat sinua vähentämään kotitöihin liittyvää rasitusta ja pitämään kodissasi yllä sopivaa siisteyttä! Tarjoamme sitoutunutta ja luotettavaa palvelua, jonka laatu heijastuu kotisi puhtaudessa ja tavassamme palvella. Siisti koti lisää asumisen viihtyisyyttä, parantaa hyvinvointia ja nostaa kodin kokonaisarvoa, minkä vuoksi ammattisiivoojan palkkaaminen on fiksu valinta.

Säännöllinen tai satunnainen siivous

Olitpa etsimässä säännöllistä siivouspalvelua tai satunnaista siivousta, me voimme auttaa molemmissa. Toteutamme sopimussiivouksia sovituille kuukauden päiville ja viikoille, jolloin tuttu, aina sama Hemma-siivooja tekee taikojaan kodissasi. Tarjoamme myös yksittäisiä siivouskertoja esimerkiksi juhlien, muuton tai asuntonäyttöjen alla, jolloin nurkat on saatava tiptop-kuntoon. Yksittäinen siivouspalvelu voi olla myös tavallisesti itselle turhan suuritöinen ikkunanpesu. 

Kun me huolehdimme kotisi siisteydestä, voit keskittyä muihin asioihin tai vain rentoutua! Työllämme on tyytyväisyystakuu. Mikäli siis harkitset kotisiivousta Espoon alueella, ota meihin yhteyttä. Jutellaan siitä, millainen tilanne sinulla on ja kuinka usein haluaisit meidän käyvän luonasi siivoamassa.

Kotisiivouksen hinta


Kun pohdit siivoojan tilaamista kotiin, pohdit varmasti myös sitä, mitä kotisiivous maksaa? Siivouksen hinta määräytyy siivousajan ja -tiheyden perusteella.

Meillä hinnoittelu on tehty mahdollisimman läpinäkyväksi ja asiakkaalle helpoksi hankkia. Kun asioit kanssamme, maksat vain siivousajasta, joten emme lisää hintaan kilometrikorvauksia tai muita piilokuluja. Huomioi, että voit vähentää jopa 60 % siivouspalvelumme hinnasta kotitalousvähennyksenä! Hinnastossamme on esimerkkejä, jotta saat käsityksen kustannuksista – käy tutustumassa.

Kotisiivooja lähialueeltasi Espoossa.

Olitpa sitten Friisilän vilkkaassa ytimessä tai rauhallisemmassa Lintuvaarassa, meillä on siivoojia valmiina palvelemaan sinua. Olipa kotisi Westendin merenrannalla, Matinkylän sykkeessä tai Laaksolahden vehreissä maisemissa, me olemme täällä sinua varten. Tapiolasta Niittykumpuun, Haukilahdesta Espoonlahteen – me siivoamme kaikkialla!

Haluamme tarjota juuri sinulle räätälöityä palvelua, joten ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan siivouksen yksityiskohdista. Suoritettavat työt voidaan sopiva varsin joustavasti kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. 

Saat luotettavat siivoojamme Espoon ohella myös muulle pääkaupunkiseudulle. Esimerkiksi kotisiivous Helsingin, Vantaan ja Kauniaisten alueille onnistuu erinomaisesti. Älä epäröi kysyä siivousta kevyeenkään tarpeeseen. Me siivoamme mielellämme sekä isot että pienet kodit!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!