Kotisiivous

Ota yhteyttä ›

Turvallinen kumppanisi

Elämääsi sopiva kotisiivous


Hohtavan puhdas, raikas koti. Koti on monelle meistä se kaikista rakkain paikka – anna meidän pitää siitä huolta!

Mikä voisikaan olla parempaa kuin istahtaa kotisohvalle pitkän päivän päätteeksi ja rentoutua juuri siivotun kodin syleilyssä. Hemmalta saat oman kotisiivoojan, joka huolehtii kotisi siisteydestä aina viimeisen päälle hyvin, kun sitä kaipaat!

Tilaa meiltä kotisiivous helpottamaan arkeasi – näin sinä voit käyttää aikasi muuhun ja jättää kotiin liittyvät siivousaskareet huoletta meidän käsiimme. Loihdimme puhtaita koteja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Hemmalta saat kaikki kodin palvelut – sinä voit keskittyä nauttimaan olostasi kotona.

Tiesithän, että siivouspalveluvalikoimaamme kuuluvat myös kattavat yrityssiivoukset – työntekijäsi ja asiakkaasi viihtyvät paremmin putipuhtaassa konttorissa!

Kotisiivous sinun elämäntilan­teeseesi


Eikö arjestasi tahdo lohjeta aikaa siivoukselle? Oli syy sitten ruuhkavuosissa tai siinä, etteivät oma kunto ja vointi enää salli siivoamista omin käsin, Hemma-siivoojat ovat apunasi! Olemme turvallinen kumppanisi kotisiivoukseen, kun elämäntilanteesi sitä vaatii. Siivouspalvelumme on oiva valinta myös esimerkiksi muuttokiireiden keskelle. Meille asiakkaan tarpeiden kuunteleminen on kaiken a ja o – palvelullamme on tyytyväisyystakuu!

Tulemme luoksesi Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa:

Puhdas koti on vain vierailumme päässä!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!