Ikkunanpesu

Ota yhteyttä ›

Kotisiivous

Ikkunanpesu pk-seudulla


Kun aika tai jaksaminen ei riitä, älä huoli, Hemma hoitaa.

Koittiko kevät, saapuiko syksy, ja ikkunat odottavat pesua liasta sekä siitepölystä? Kaikki eivät pysty toteuttamaan ikkunanpesua oman vointinsa tai vaikkapa välineiden puutteen vuoksi. Toisilla taas arjen aika on kortilla, jolloin vapaat käyttäisi mieluummin muuhun kuin ikkunoihin. 

Me Hemmalla haluamme auttaa sinua. Siivoojamme tulee mielellään luoksesi tekemään ikkunoiden pesut ammattikonstein, joilla työ hoituu niin tehokkaasti kuin vain mahdollista. Kirkasta tulee tuossa tuokiossa ja valo pääsee taas kauniisti lasien läpi. 

Toisilla alueilla ikkunat likaantuvat helpommin riippuen siitepölystä ja katupölystä. Meidän kanssamme voit sopia myös useamman kerran toistuvasta pesupalvelusta, niin liat eivät pinty laseihin, jolloin ne on helpompi ja nopeampi puhdistaa jatkossakin. Ikkunanpesu tilataan toisinaan myös muuttosiivouksen yhteyteen.

Asut sitten taloyhtiössä tai omakotitalossa, soittele meille, niin laitetaan ikkunat hohtamaan! Muistathan, että saat Hemmalta kaikki muutkin kotisiivoukset ja kodin palvelut, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan olostasi kotona. Palvelemme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa.

Teemme ikkunanpesuja ensisijaisesti omille sopimusasiakkaillemme, mutta jos kalenterissa on tilaa, niin toki myös kerta-asiakkaillemme. Ikkunoiden pesuun tuomme aina mukanamme tarvittavat työvälineet ja pesuaineet ellei toisin sovita. Ikkunoiden pesun toteuttaa pääsääntöisesti 2 ammattilaista jotta myös ajankäyttö olisi tehokkaampaa.

  • Ei erillistä veloitusta kilometrikorvauksista tai parkkikuluista.
  • Veloitus tapahtuu vain asiakkaan luona vietetystä ajasta.
  • Kartoituskäynti kulutta.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, teemme tarjouksen!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!