Jäsenedut Ammattiliitto Pron jäsenille

Ota yhteyttä ›

Sinun näköisesi ammattiliitto

Ammattiliitto Pro


Ammattiliitto Pro on neuvotellut jäsenilleen seuraavat jäsenedut:

Hemma-avustaja -25% ensimmäinen käyntikerta (min. 3 h) sekä/tai sopimussiivoukset -50% ensimmäinen siivouskerta (min. 3 h).

Sinun apunasi, kotonasi. Kodin palvelut juuri sinulle tehtynä. Lähes jokainen meistä tarvitsee apua jossakin vaiheessa elämäänsä. Kun se hetki koittaa, Hemma on turvallinen kumppanisi. Hemma tarjoaa kotipalveluita ja tukea arkeen, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan olostasi kotona! Hemmalta saat kaikki kodin palvelut niin lapsiperheille, senioreille, kuin muillekin tarvitseville. Kaiken taustalla on halu auttaa ihmisiä selviytymään arjestaan kotona hieman sujuvammin. Me kuuntelemme toiveitasi tarkalla korvalla ja täytämme palvelulupauksemme parhaan taitomme mukaan!

Tarvitseko apua kodin askareisiin, tai kodin siivoukseen? On tarpeesi suurempi tai pienempi, me autamme! Palvelumme ovat aina räätälöity tarpeisiisi, ja meiltä saat myös aina oman, nimetyn Hemma-avustajan tai Hemma-siivoojan. Autamme asiakkaitamme myös esimerkiksi vuodevaatteiden vaihdossa sekä paitojen silittämisessä. Lisää tietoa palveluistamme voit lukea kotisivuiltamme www.hemmapalvelut.fi. Hemma - Uuden ajan kotipalvelut. 

Muistathan myös, että kotipalvelumme on kotitalousvähennyskelpoista.

Vinkkaa myös työnantajaasi Hemman yrityksille tarkoitetuista henkilöstöeduista, joissa Hemma-avustaja ja/tai Hemma-siivooja auttavat helpottamaan henkilöstön kiireistä arkea. Lue lisää osoitteessa https://www.hemmapalvelut.fi/yrityksille/henkilostoetu

Etu on voimassa 31.12.2024 saakka.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!