Hemma – Yhdessä luomme viihtyisämpää arkea

Hemma on perheyhtiö, joka on syntynyt aidosta halusta tuoda helpotusta ja lämpöä ihmisten arkeen. Hemman perustajat Pia ja Jari perustivat Hemman ratkaisemaan ongelman, johon he törmäsivät omassa lähipiirissään: laadukkaiden ja inhimillisten kotipalveluiden puutteeseen.

Tänään Hemma ylpeilee olevansa yritys, jossa yhdistyy lämminhenkinen palvelu ja jämpti asioiden hoito. Kehumme työntekijöitämme säännöllisesti, sillä he ovat sydämemme ja yrityksemme kivijalka, omistautuen täysillä asiakkaidemme hyvinvointiin. Asiakkaat arvostavatkin sitä, että heillä on yhteys tuttuun ja turvalliseen työntekijään, jonka kanssa asioiminen on vaivatonta ja luotettavaa.

Miksi Hemma on olemassa?

Koti on monille maailman rakkain paikka. Me Hemmalla haluamme, että jokainen voisi viihtyä omassa kodissaan mahdollisimman hyvin. Tarjoamme asiakkaillemme paitsi palveluita, myös ystävällisen avun, joka ymmärtää arjen haasteet ja tarpeet. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja huolehdituksi – ja että he tietävät, missä apua on saatavilla, kun sitä tarvitaan.

Miten Hemma syntyi?

Hemma juontaa juurensa Pian ja Jarin omista kokemuksista. Pariskunta näki lähipiirissään, kuinka avun pyytäminen voi olla vaikeaa, ja kuinka tieto palveluiden saatavuudesta ei aina tavoita niitä, jotka sitä eniten tarvitsisivat. Pia ja Jari päättivät ottaa ohjat omiin käsiinsä ja rakentaa palvelun, joka tekisi arjesta helpompaa niin senioreille kuin kiireisille perheillekin.

Kenelle Hemma on tarkoitettu?

Hemma palvelee erityisesti alueita Espoo, Helsinki, Kauniainen sekä Vantaa, mutta autamme mielellämme asiakkaita myös muualla Suomessa. Palvelumme on tarkoitettu kaikille, jotka arvostavat henkilökohtaista, laadukasta ja ystävällistä palvelua. Juuremme ovat kotipalveluissa mutta olemme myös laajentaneet toimintamme toimitila- ja toimistosiivouksiin pienille- ja keskisuurille yrityksille, joiden tilat usein ovat hyvin samankaltaiset kuin monen meidän kodeista. Päiväkodit, arkkitehtitoimistot, matkatoimistot, lakitoimistot, mainos- ja mediatoimistot, myyntitilat, jms. Olitpa sitten ikääntyvä henkilö tai kiireinen perheellinen tarvitsemassa arjen apua, tai yritys etsimässä luotettavaa kumppania palveluihin, Hemma on täällä sinua varten.

Mitä Hemma tarjoaa?

Hemmalla on laaja palvelutarjonta, joka kattaa sekä koti- että yrityspalvelut. Meiltä löydät apua niin arjen askareisiin kuin erityistilanteisiin, sillä jokaisen tarpeet ovat erilaisia. Yksi Hemman suurimmista vahvuuksista on korkea asiakastyytyväisyys, joka kertoo luotettavuudestamme ja sitoutumisestamme palveluidemme tuottamiseen.

Hemman toimintakulttuuri

Toiminnassamme korostuu avoimuus, reiluus ja yhteistyökyky. Pia johtaa Hemmaa edestä käsin, ja hänelle on sydämen asia, että jokainen asiakas ja työntekijä kokee tulevansa kuulluksi ja arvostetuksi. Tätä ilmapiiriä luomme myös työyhteisössämme, jossa hyvä palaute ja kannustava ilmapiiri ovat arkipäivää.

Tervetuloa Hemman piiriin – luotettavaan perheyhtiöön, joka pitää sinusta ja arjestasi huolta ystävällisesti, joustavasti ja sydämellisesti.

Suurin osa tarvitsee apua jossakin vaiheessa elämäänsä

Hemma – Ojennamme auttavan käden kaikissa elämäntilanteissa

Hemman palveluiden piiriin mahtuu elämän kirjo kaikessa monimuotoisuudessaan. Hemman asiakkaaksi voi tulla kuka tahansa, joka arvostaa korkealaatuista, henkilökohtaista ja sydämellistä palvelua. Olitpa sitten lapsiperhe, kiireinen työssäkäyvä, opiskelija tai eläkeläinen – Hemma on täällä sinua varten. Me ymmärrämme, että elämän eri vaiheissa avuntarpeet vaihtelevat, ja olemme rakentaneet palvelumme vastaamaan juuri tähän tarpeeseen.

Lapsiperheet

Lapsiperheiden arki voi olla hektistä. Hemman palvelut tuovat helpotusta perheen pienimpien hoitoon ja kodin ylläpitoon. Arjen sujuvuus on meille sydämen asia, ja siksi tarjoamme lapsiperheille monipuolisia ratkaisuja, jotka helpottavat päivittäistä elämää.

Seniorit

Seniori-ikäiset arvostavat itsenäisyyttä ja turvallisuutta omassa kodissaan. Hemman kautta löydät luotettavat avuntarjoajat, jotka tukevat arjessa selviytymistä ja tuovat iloa päivään.

Opiskelijat

Opiskelija-arjen keskellä apu kodinhoidossa voi olla suuri helpotus. Hemma tarjoaa ratkaisuja, jotka vapauttavat aikaa opintoihin ja vapaa-ajan viettoon.

Työssäkäyvät

Kiireisen työelämän keskellä Hemman palvelut tuovat kaivattua tasapainoa arkeen. Palvelumme mahdollistavat sen, että voit keskittyä työhösi tietäen, että kotisi on hyvissä käsissä.

Yritykset

Myös yritykset löytävät Hemmasta kumppanin, joka ymmärtää yritysmaailman vaatimukset ja tarpeet. Yrityspalvelumme tukevat yrityksen toimintaa luotettavasti ja joustavasti, olipa kyse sitten siivouspalveluista tai muista yrityksenne tarvitsemista palveluista.

Ota askel kohti helpompaa arkea Hemman kanssa

Olitpa missä elämäntilanteessa tahansa, Hemma on valmis tulemaan rinnallesi, ojentamaan auttavan kätensä ja tekemään arjestasi sujuvampaa ja iloisempaa. Kysy lisää palveluistamme ja anna meidän löytää yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu. Koe Hemman tuoma helpotus ja lämpö arjessasi – ota yhteyttä ja tule osaksi Hemman perhettä.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!