Viriketoiminta - virikkeitä ja toimintaa

Ota yhteyttä ›

Hemman kotipalvelu

Viriketoiminta

Viriketoiminta senioreille Vantaalla – elämäsi parhaita hetkiä

Vantaa, monimuotoinen ja dynaaminen kaupunki, on pullollaan mahdollisuuksia senioreille. Hemma luo viriketoiminnan kautta ikimuistoisia kokemuksia, jotka tuovat iloa ja aktiivisuutta Vantaalla asuvien seniorien elämään.

Vantaan kukoistavassa ympäristössä yhdistyvät luonto, kulttuuri ja yhteisöllisyys. Hemman viriketoiminta on suunniteltu antamaan senioreille Vantaalla mahdollisuus kokea uutta, olla osa yhteisöä ja nauttia joka hetkestä.

Koe Hemman monipuolinen viriketoiminta Vantaalla:

  • Nauti Vantaan monipuolisesta luonnosta ja viheralueista
  • Kokeile erilaisia liikuntamuotoja ja tunne, kuinka kehosi herää eloon
  • Sukella pelien ja harrastusten maailmaan Vantaan kiehtovassa kulttuuriympäristössä
  • Anna taiteen ja kulttuurin rikastuttaa päivääsi erilaisten näyttelyiden ja tapahtumien kautta
  • Luo jotain uutta käsilläsi tai opi uusi taito
  • Tutustu ja liity Hemman yhteisöömme, jossa jokainen päivä on uusi seikkailu

Vantaalaiset asiakkaamme ovat ylistäneet Hemman työntekijöitä heidän omistautumisestaan ja positiivisesta asenteestaan. Asiakkaamme arvostavat sitä, kuinka Hemma luo tuttuuden ja turvallisuuden tunteen avoimella kommunikaatiolla ja korkealla asiakastyytyväisyydellä.

Yhdessä kohti Vantaan värikkäitä kokemuksia – Hemman seniorien viriketoiminta

Elämä Vantaalla on täynnä mahdollisuuksia, ja Hemma on täällä auttamassa sinua tarttumaan niihin. Olipa haaveenasi kulttuurimatka Myyrmäkeen, uuden harrastuksen aloittaminen tai hyvän seuran nauttiminen, Hemma on rinnallasi. Yhdessä voimme tehdä jokaisesta päivästä entistäkin eloisamman ja merkityksellisemmän!

Jos tunnet innostuksen kipinän ja olet valmis astumaan kohti entistä aktiivisempaa ja värikkäämpää elämää, ota yhteyttä Hemmaan. Tehtävämme on tuoda iloa ja energiaa jokaiseen päivääsi. Innolla odotamme yhteistyön aloittamista kanssasi!

Hemman kotipalvelu

Viriketoiminta

Senioreiden viriketoiminnan rikkaat mahdollisuudet Vantaalla

Vantaan monipuolinen ja elinvoimainen kaupunki tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja senioreille, jotka etsivät mielekästä ja virkistävää tekemistä. Vantaan kulttuuritarjonta, viheralueet ja hyvinvointipalvelut luovat optimaalisen ympäristön seniorien arjen rikastamiseksi. Hemma on omistautunut kehittämään moninaisia aktiviteetteja, jotka vastaavat vantaalaisten senioreiden tarpeita ja toiveita, tuoden iloa ja yhteyttä jokaiseen päivään.

Luonnossa liikkuminen: Vantaan laajat metsäalueet ja jokimaisemat, kuten Vantaanjoki, tarjoavat miellyttävät puitteet luonnossa liikkumiselle ja rauhoittumiselle. Tällainen ympäristö vahvistaa yhteyttä luontoon ja parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

Uiminen ja vesijumppa: Vantaan uimahallit ja järvet kutsuvat nauttimaan vesiliikunnan hyödyistä. Vesiliikunta on tehokasta, mutta nivelille lempeää, ja se edistää lihaskuntoa ja tasapainoa.

Jooga ja sauvakävely: Vantaan monipuoliset liikuntapaikat ja puistot ovat ihanteellisia kehon ja mielen harjoituksille, kuten joogalle ja sauvakävelylle. Nämä aktiviteetit tukevat keskivartalon vahvistamista ja lisäävät joustavuutta.

Muistelu ja antoisa keskustelu: Vantaan rikas historia ja monimuotoinen kulttuuritarjonta antavat paljon aiheita yhteiseen muisteluun ja keskusteluihin. Yhdessä muisteleminen ja keskustelu vahvistavat sosiaalisia siteitä ja tukevat kognitiivista hyvinvointia.

Aivojumppa: Vantaan kirjastojen, museoiden ja oppilaitosten monipuolinen tarjonta tukee aivojen aktiivisuutta ja elinikäistä oppimista. Aivojumppa edistää ongelmanratkaisukykyä, keskittymistä ja muistia.

Musiikki ja pelit: Vantaan musiikki- ja kulttuurifestivaalit, sekä erilaiset peli- ja harrasteryhmät, tarjoavat viihdettä ja yhteisöllisyyttä. Ne stimuloivat aivoja, parantavat ongelmanratkaisutaitoja ja tuovat iloa.

Käsityöt ja askartelu: Vantaan käsityöpajat ja luovat yhteisöt tarjoavat monia mahdollisuuksia itseilmaisuun ja motoriikan harjoittamiseen. Käsityöt ja askartelu tuovat mukanaan iloa ja saavutuksen tunnetta.

Hemma tuo virkistävää ja merkityksellistä toimintaa myös Vantaan palvelutaloihin ja senioriyhteisöihin, tukeakseen vantaalaisten senioreiden aktiivista ja täyttä elämää. Yhteistyössä eri toimijoiden kanssa pyrimme varmistamaan, että jokainen seniori löytää itselleen mieluista ja hyvinvointia tukevaa toimintaa.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!