Viriketoiminta - virikkeitä ja toimintaa

Ota yhteyttä ›

Hemman kotiapu

Viriketoiminta

Viriketoiminta Senioreille Kauniaisissa – Aktiivista Elämää Pääkaupunkiseudun Sydämessä

Kauniainen, tuo vihreä keidas keskellä Espoota ja lähellä Helsinkin vilskettä, tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön viriketoiminnalle. Hemma tarjoaa kauniaislaisille senioreille elämyksiä, jotka tuovat lisäväriä ja aktiivisuutta heidän päiviinsä sekä mahdollisuuden hyödyntää koko pääkaupunkiseudun tarjonta.

Kauniaisten yhteisöllisessä ja rauhallisessa ilmapiirissä, mutta kuitenkin niin lähellä pääkaupunkiseudun monipuolisia mahdollisuuksia, viriketoiminta pääsee oikeuksiinsa. Hemman viriketoiminta on suunniteltu yhdistämään parhaat puolet rauhallisesta kaupunkikulttuurista ja suurkaupungin mukavuuksista.

Koe Hemman Monipuolinen Viriketoiminta Kauniaisissa:

  • Nauti Kauniaisten vehreistä puistoista ja luonnonrauhasta
  • Koe pääkaupunkiseudun kulttuuri- ja liikuntatarjonta lähietäisyydeltä
  • Sukella harrastusten maailmaan yhteisöllisessä ilmapiirissä
  • Anna taiteen ja kulttuurin rikastaa päivääsi sekä Kauniaisissa että sen ympäristössä
  • Opettele uusi taito tai luo jotain uutta käsilläsi
  • Tutustu ja liity Hemman yhteisöömme, missä joka päivä on uusi mahdollisuus

Kauniaislaiset asiakkaamme ovat kiittäneet Hemman henkilökuntaa heidän omistautumisestaan ja ystävällisestä palvelustaan. He arvostavat yksilöllistä palvelua ja avointa kommunikaatiota, mikä luo turvallisuuden ja luottamuksen tunnetta.

Yhdessä Kohti Elämyksellisiä Hetkiä Kauniaisissa – Hemman Seniorien Seuranpitopalvelu

Kauniainen, pienen kaupungin tunnelmaa suurkaupungin lähellä. Hemma on täällä auttamassa sinua löytämään ja hyödyntämään pääkaupunkiseudun monipuoliset mahdollisuudet. Olipa toiveenasi osallistua kulttuuritapahtumaan, aloittaa uusi harrastus tai nauttia hyvästä seurasta, Hemma on tukenasi. Yhdessä teemme elämästäsi Kauniaisissa ja sen lähialueilla vieläkin värikkäämpää ja täyteläisempää!

Jos tunnet innostuksen kipinän ja olet valmis astumaan kohti uusia seikkailuja Kauniaisissa ja koko pääkaupunkiseudulla, ota yhteyttä Hemmaan. Meidän tehtävämme on lisätä iloa ja elämäniloa jokaiseen päivääsi. Odotamme innolla mahdollisuutta aloittaa yhteistyö kanssasi!

Hemman kotiapu

Viriketoiminta

Monipuolisia viriketoiminnan mahdollisuuksia senioreille Kauniaisissa

Kauniainen tarjoaa senioriväestölleen rauhaa ja virikkeitä. Tunnetusti vihreänä ja yhteisöllisenä kaupunkina Kauniainen on ihanteellinen paikka nauttia eläkepäivistä. Hemma tuntee kauniaislaisten tarpeet ja toiveet ja on koonnut laajan valikoiman aktiviteetteja, jotka on suunniteltu juuri heille.

Luonnossa liikkuminen: Kauniaisten vehreät metsät, kutsuvat puistot ja rauhalliset ulkoilureitit tarjoavat erinomaiset puitteet virkistäville kävelyille ja luonnon rauhan kokemiselle. Keväisin voit ihastella kukkivia magnolioita ja syksyisin kerätä sieniä lähimetsistä.

Uiminen ja vesijumppa: Kaupungin oma uimahalli mahdollistaa vesiliikunnan ilot ja hyödyt. Vesijumppa ja uiminen ovat erinomaisia lajeja lihaskunnon ylläpitämiseen ja nivelten huoltamiseen.

Jooga ja sauvakävely: Kauniaisissa voit harrastaa joogaa ja sauvakävelyä monissa eri ympäristöissä, oli se sitten paikallinen puisto tai viihtyisä joogastudio. Ne auttavat vahvistamaan keskivartaloa, parantamaan ryhtiä ja ylläpitämään liikkuvuutta.

Muistelu ja antoisa keskustelu: Kauniaisten rikas historia ja kulttuuri, sekä yhteisöllinen ilmapiiri, luovat inspiroivan taustan muisteluun ja keskusteluun. Osallistu keskusteluryhmiin, tutustu uusiin ihmisiin ja jaa omat tarinasi.

Aivojumppa: Monenlaiset kulttuuritapahtumat, kirjasto ja kerhot tarjoavat aivoille monipuolista virikettä. Ratko ristikoita, opi uutta kieltä tai osallistu tietovisaan – Kauniainen tarjoaa mahdollisuudet!

Musiikki ja pelit: Kauniaisten ja pääkaupunkiseudun musiikkielämä on vilkasta. Konsertit, musiikkiillat ja bänditapahtumat tarjoavat iloa ja elämyksiä. Pelailu ystävien kanssa, oli se sitten korttipeliä tai shakkia, pitää mielen virkeänä.

Käsityöt ja askartelu: Askartelu- ja käsityökerhot kukoistavat Kauniaisissa ja pääkaupunkiseudulla. Voit oppia uusia taitoja, kuten neulontaa tai maalausta, ja luoda samalla jotain kaunista ja persoonallista.

Hemma on ylpeä voidessaan tuoda nämä monipuoliset viriketoiminnan mahdollisuudet myös Kauniaisten palvelutaloihin ja vanhusten hoitolaitoksiin, tukien näin paikallisten seniorien hyvinvointia ja elämänlaatua.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!