Viriketoiminta - virikkeitä ja toimintaa

Ota yhteyttä ›

Hemman kotiapu

Viriketoiminta

Viriketoiminta Helsingin Senioreille – Elämää Kultakaupungissa

Helsingin kulttuurinen syke ja merellinen luonto tarjoavat upean ympäristön viriketoiminnalle. Hemma on täällä auttaakseen helsinkiläisiä senioreita löytämään oman tapansa nauttia kaupungin tarjonnasta. Yhdessä voimme tutkia kaikkea sitä kauneutta ja eloisuutta, joka tekee Helsingistä niin erityisen.

Hemman Monipuolinen Viriketoiminta Helsingissä:

  • Ulkoile Helsingin monipuolisessa luonnossa ja nauti meren läheisyydestä
  • Kokeile erilaisia liikuntamuotoja ja tutustu kaupungin moniin liikuntapaikkoihin
  • Sukella harrastusten maailmaan ja löydä uusia intohimoja
  • Nauti Helsingin rikkaasta kulttuurista, musiikista, taiteesta ja elokuvista
  • Opi uusia taitoja ja luo uutta käsilläsi
  • Liity Hemman yhteisöön ja tee jokaisesta päivästä Helsingissä erityinen

Monet helsinkiläiset asiakkaamme ovat kiittäneet Hemman työntekijöitä heidän omistautumisestaan ja motivoituneesta asenteestaan. Hemma tunnetaan avoimesta kommunikoinnista, korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja laajasta palvelutarjonnasta.

Elämä on täynnä mahdollisuuksia ja Hemma haluaa auttaa sinua hyödyntämään ne. Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä jokaisesta päivästäsi värikäs ja mielekäs!

Hemman kotiapu

Viriketoiminta

Monipuolisia viriketoiminnan mahdollisuuksia senioreille Helsingissä

Helsinki kuhisee mahdollisuuksia, ja Hemma on täällä auttamassa senioreita löytämään omansa. Tiedämme, että aktiivinen ja virikkeellinen arki on tärkeä osa hyvinvointia, ja tarjoamme monipuolisen valikoiman aktiviteetteja, jotka on räätälöity seniorien tarpeisiin ja toiveisiin.

Luonnossa liikkuminen: Helsingin monimuotoiset puistot ja luonnonsuojelualueet tarjoavat rauhoittavia hetkiä ja mahdollisuuden nauttia luonnon kauneudesta.

Uiminen ja vesijumppa: Merellinen Helsinki tarjoaa useita uimahalleja ja luonnonvesiä, joissa voi nauttia vesiliikunnasta ja virkistäytymisestä.

Jooga ja sauvakävely: Helsingin kauniit maisemat ja rauhalliset puistot luovat täydellisen ympäristön joogalle ja sauvakävelylle.

Muistelu ja antoisa keskustelu: Helsingin historiallinen ympäristö ja kulttuurielämä luovat upean taustan muistelulle ja mielenkiintoisille keskusteluille.

Aivojumppa: Kulttuuripääkaupunkina Helsinki tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia aivojen aktivointiin ja stimulointiin.

Musiikki ja pelit: Helsingin eläväinen musiikki- ja taidekenttä tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kulttuurin ystäville.

Käsityöt ja askartelu: Helsinki on luovuuden kehto, ja kaupungin taidegalleriat ja työpajat inspiroivat käsillä tekemiseen.

Hemma tarjoaa myös monipuolista viriketoimintaa Helsingin palvelutaloihin ja vanhusten hoitolaitoksiin.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!