Viriketoiminta - virikkeitä ja toimintaa

Ota yhteyttä ›

Hemman kotiapu

Viriketoiminta

Viriketoiminta Senioreille Espoossa – Elämää Täynnä Mahdollisuuksia

Espoo, monipuolinen ja luonnonkaunis kaupunki, tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia virikkeelliseen elämään. Hemma tuo senioreille Espoossa elämyksiä, jotka rikastuttavat jokapäiväistä elämää ja tuovat iloa ja virkeyttä arkeen.

Espoon vehreässä ympäristössä on tilaisuus nauttia luonnosta, kulttuurista ja yhteisöllisyydestä. Hemman monipuolinen viriketoiminta on suunniteltu tuomaan iloa, yhteyttä ja liikettä senioreiden elämään, avaten oven uusiin kokemuksiin ja ystävyyksiin.

Koe Hemman Monipuolinen Viriketoiminta Espoossa:

  • Nauti Espoon luonnonkauniista maisemista ja ulkoile rauhallisissa puistoissa
  • Kokeile erilaisia liikuntamuotoja ja tunne energiaa virtaavan kehossasi
  • Sukella pelien ja harrastusten maailmaan Espoon kulttuuritarjonnan keskellä
  • Anna kulttuurin rikastuttaa päivääsi musiikin, taiteen ja elokuvien kautta
  • Luo jotain uutta käsilläsi tai opettele uusi taito
  • Tutustu ja liity yhteisöömme, jossa jokainen päivä on ainutlaatuinen

Monet espoolaiset asiakkaamme ovat kiittäneet Hemman työntekijöitä heidän omistautumisestaan ja motivoituneesta asenteestaan. Asiakkaamme arvostavat mahdollisuutta toimia yhden tutun henkilön kanssa, mikä luo turvallisuuden tunnetta. Hemma tunnetaan avoimesta kommunikoinnista, korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja laajasta palvelutarjonnasta.

Yhdessä Kohti Espoon Upeita Elämyksiä – Hemman Seniorien Seuranpitopalvelu

Elämä on täynnä mahdollisuuksia ja Hemma haluaa auttaa sinua hyödyntämään ne. Oli toiveesi sitten kulttuuriretki Tapiolaan, uuden harrastuksen aloittaminen tai yksinkertaisesti hyvän seuran nauttiminen, Hemma on tukenasi. Yhdessä voimme tehdä jokaisesta päivästä entistä värikkäämmän ja mielekkäämmän!

Jos tunnet innostuksen kipinän ja haluat ottaa askeleen kohti rikastuttavampaa ja aktiivisempaa elämää, ota yhteyttä Hemmaan. Meidän tehtävämme on tuoda iloa ja elämänhalua jokaiseen päivääsi. Odotamme innolla yhteistyön aloittamista kanssasi!

Hemman kotiapu

Viriketoiminta

Monipuolista viriketoimintaa senioreille Espoossa

Monimuotoinen ja luonnonläheinen Espoo on pullollaan mahdollisuuksia senioreille, jotka etsivät virikkeitä ja elämänlaatua. Espoon kattava palveluverkosto, rikas kulttuuritarjonta ja vehreät maisemat tekevät siitä ihanteellisen ympäristön seniorien hyvinvoinnille. Hemma on sitoutunut tarjoamaan monipuolista toimintaa, joka vastaa espoolaisten senioreiden moninaisiin toiveisiin ja tarpeisiin. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tukea seniorien elämänlaatua Espoossa.

Luonnossa liikkuminen: Espoon lukuisat merenranta-alueet, metsät ja kansallispuistot kuten Nuuksio tarjoavat upeita puitteita ulkoilulle ja luonnon rauhasta nauttimiselle. Tällaisessa ympäristössä on helppo kokea yhteyttä luontoon ja nauttia sen hyvinvointivaikutuksista.

Uiminen ja vesijumppa: Espoossa sijaitsee useita uimahalleja ja upeita luonnonvesiä, jotka kutsuvat nauttimaan vesiliikunnan iloista ympäri vuoden. Vesiliikunta tukee nivelten terveyttä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Jooga ja sauvakävely: Espoon monipuoliset liikuntatilat ja viihtyisät puistot ovat otollisia paikkoja joogalle ja sauvakävelyllä virkistäytymiselle. Nämä lajit tukevat kehon ja mielen tasapainoa ja vahvistavat keskivartaloa.

Muistelu ja antoisa keskustelu: Espoon kulttuurihistoria ja moninaiset tapahtumat tarjoavat paljon puheenaiheita ja mahdollisuuksia yhteiseen muisteluun ja keskusteluun. Yhdessä muistelu ja tarinoiden jakaminen vahvistavat yhteisöllisyyttä ja tukevat kognitiivisia toimintoja.

Aivojumppa: Espoon kirjastot, museot ja työväenopistot tarjoavat monipuolista aineistoa ja kursseja aivojen virkistämiseen ja uuden oppimiseen. Aivojumppa auttaa ylläpitämään ja kehittämään ongelmanratkaisukykyä, keskittymistä ja muistia.

Musiikki ja pelit: Musiikki- ja kulttuuritapahtumat, kuten April Jazz ja Espoo Ciné, sekä lukuisat peliryhmät pitävät huolen siitä, että viihdyt ja koet uutta. Nämä aktiviteetit stimuloivat aivoja, parantavat sosiaalisia taitoja ja tuovat iloa päiviin.

Käsityöt ja askartelu: Espoon aktiiviset käsityöyhteisöt ja työpajat tarjoavat mahdollisuuksia oppia uusia taitoja ja ilmaista luovuutta. Luova toiminta edistää motoriikkaa ja auttaa ilmaisemaan itseään.

Hemman avulla tuomme iloa ja virikkeitä myös Espoon palvelutaloihin ja senioriyhteisöihin, tukien aktiivista ja mielekästä arkea Espoon senioreille. Olemme yhteistyössä eri tahojen kanssa varmistaaksemme, että jokainen seniori löytää itselleen sopivaa ja merkityksellistä tekemistä.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!