Stailaussiivous

Ota yhteyttä ›

Kotisiivous

Perusteellinen stailaussiivous


Onko tulossa asuntonäyttö? Kun kotisi on vaihtumassa, puuhaa on paljon, me Hemmalla helpotamme ilomielin urakkaasi.

Hemman stailaussiivous on räätälöity vauhdittamaan asuntosi myyntiä.

Ostajat kiinnittävät aina huomiota tilan siisteyteen ja yleiseen ilmeeseen. Myyntikohteeseen tehtävä stailaussiivous edistää ja nopeuttaa asunnon myyntiä ja säästää asunnon myyjän aikaa ja voimia asunnon myyntiprosessin aikana. Ammattimaisesti tehty siivous tuo esiin asunnon parhaat puolet, jolloin asuntoon saadaan raikas ja huoliteltu tunnelma. Me Hemmalla autamme, jotta asuntosi myyminen olisi sinulle hieman helpompaa ja mukavampaa.

Siivouksen laajuus on täysin sovittavissa kanssasi aina saunasta ikkunanpesuihin. Ammattimaisesti toteutetulla siivouksella saadaan helpommin irti tiukatkin sotkut, joihin omat konstit ja ennen kaikkea aika eivät riitä. Joskus oma kuntokin voi olla syy siihen, ettei siivous ole itselle mahdollista. Tarvitset sitten omakotitalon tai taloyhtiön asunnon stailaussiivousta, katsotaan yhdessä, miten laaja siivous olisi tarpeen.

Teemme stailaussiivouksia ensisijaisesti omille sopimusasiakkaillemme, mutta jos kalenterissa on tilaa, niin toki myös kerta-asiakkaillemme. Stailaussiivouksen toteuttaa pääsääntöisesti 2 ammattilaista jotta myös ajankäyttö olisi tehokkaampaa.

  • Ei erillistä veloitusta kilometrikorvauksista tai parkkikuluista.
  • Veloitus tapahtuu vain asiakkaan luona vietetystä ajasta.
  • Kartoituskäynti kulutta.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, teemme tarjouksen! 60 % palveluidemme hinnasta on koti­talous­vähennys­kelpoista. Palvelemme Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Kauniaisissa.

Kotisiivous

Miten tämä kaikki toimii?

  1. Kerro meille muutamia perustietoja: millainen on kotisi ja perheesi? Kotisi koko ja muoto? Kaipaatko perusteellisempaa stailaussiivousta mukaan lukien myös esimerkiksi ikkunoiden pesua vai kevyempää vain kuvia varten tehtävää stailaussiivousta? Kerrothan myös osoitteesi ja toiveesi siivouksen ajankohdalle.
  2. Lähetämme näiden tietojen pohjalta sinulle tarjouksen ja ehdotuksen siivouspäivästä. Hyväksyttyäsi tarjouksen ja ehdotuksen sovitaan tapaaminen jossa käymme tarkemmin lävitse toiveesi stailaussiivoukselle.
  3. Kurvaamme Hemma-siivoojiesi kanssa visiitille ennen siivouspäivää. Katsotaan yhdessä paikat, kartoitetaan toiveesi ja tehdään tarkempi sopimus.
  4. Haluamme aina onnistua siivouksessamme viimeisen päälle hyvin, joten annathan meille siivouskerran jälkeen palautetta! Pyrimme täyttämään kaikki siivoustoiveesi parhaamme mukaan, joten palaute on meille erityisen tärkeää.

Kertaluontoisen stailaussiivouksen hinta muodostuu lähinnä kotisi koosta, siivouksen laajuudesta ja siihen käytettävästä ajasta. Ei erillistä veloitusta kilometrikorvauksista tai muista lisäkuluista. Veloitus tapahtuu vain asiakkaan luona vietetystä ajasta. Suuntaa antaviin hintoihin voit tutustua hinnasto-sivullamme.

Palvelun laadun varmistamme myös huolehtimalla Hemma-siivoojistamme – tyytyväinen Hemma-siivooja tekee hyvää työtä. Meillä sekä työ- että asiakassuhteet ovat pitkiä. Olemme vastuullinen palveluntarjoaja ja työnantaja.

Millaista apua kotiisi kaipaatkaan, kerro siitä meille ja askelletaan arkea yhdessä! Hemmalta saat kaikki kodin palvelut Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa – sinä voit keskittyä nauttimaan olostasi kotona.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!