Muuttosiivous

Ota yhteyttä ›

Kotisiivous

Perusteellinen muuttosiivous


Kun koti vaihtuu, puuhaa on paljon. Me Hemmalla helpotamme ilomielin urakkaasi.

Muuttaminen on usein valtava projekti. Pakkaamista ja järjesteltävää riittää, ja mieli myllertää stressistä innostukseen. Me Hemmalla autamme, jotta muuttaminen olisi sinulle hieman helpompaa ja mukavampaa.

Meiltä voit tilata muuttosiivouksen sekä taakse jäävään että tulevaan kotiisi. Kun olet saanut tavarat pois alta, me otamme tilan haltuun siivoamalla sen siihen kuntoon, ettei asunnon tarkastuksessa tule sanomista siisteydestä ja uusi asukas voi muuttaa raikkaaseen kotiin. Siivouksen laajuus on täysin sovittavissa kanssasi aina saunasta ikkunanpesuihin.

Jos koet, että myös tuleva kotisi kaipaisi siivoojamme taikoja, sehän onnistuu. Ammattilaisen välineillä toteutetulla ammattimaisella siivouksella saadaan helpommin irti tiukatkin sotkut, joihin omat konstit ja ennen kaikkea aika eivät riitä. Joskus oma kuntokin voi olla syy siihen, ettei siivous ole itselle mahdollista. Tarvitset sitten omakotitalon tai taloyhtiön asunnon muuttosiivousta, katsotaan yhdessä, miten laaja siivous olisi tarpeen.

Teemme muuttosiivouksia ensisijaisesti omille sopimusasiakkaillemme, mutta jos kalenterissa on tilaa, niin toki myös kerta-asiakkaillemme. Muuttosiivoukseen tuomme aina mukanamme tarvittavat työvälineet ja pesuaineet. Muuttosiivuoksen toteuttaa pääsääntöisesti 2 ammattilaista jotta myös ajankäyttö olisi tehokkaampaa.

  • Ei erillistä veloitusta kilometrikorvauksista tai parkkikuluista.
  • Veloitus tapahtuu vain asiakkaan luona vietetystä ajasta.
  • Kartoituskäynti kulutta.

Muuttosiivous sopii kaikille, asutpa omistus- tai vuokra-asunnossa. Myös asuntosijoittajat, kiinteistönvälittäjät ja vuokranantajat käyttävät muuttosiivous-palveluamme.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, teemme tarjouksen! Palvelemme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!