Kotisiivous

Ota yhteyttä ›

Hemman siivooja palveluksessasi

Kotisiivous Vantaa


Siivottuun kotiin on ihana tulla!

Kun arjen kiireet painavat ja kotisiivous jää taka-alalle, me Hemmalta tulemme avuksesi. Toisinaan kun kodin ylläpito voi olla vaativaa – aika, perhetilanne tai omien voimavarojen puute saattaa estää riittävän siisteyden ylläpitämistä tai siivoamista ylipäätään. 

Ammattitaitoiset siivoojamme Vantaalla ovat olemassa helpottamassa elämääsi. He vähentävät kotitöittesi taakkaa varmistamalla tilojen siisteyden viikoittain tai harvemmin, mikä sinun tarpeesi sitten onkaan. Työn jälki on aina laadukasta, sitä varten meillä on olemassa tyytyväisyystakuu. 

Siivoojan hyödyntäminen on viisas valinta, sillä siistit tilat lisäävät kotisi arvoa ja hyvinvointiasi. Säännöllinen siisteys pitää myös kodin pinnat ja rakenteet kunnossa.  

Siivous sopimuksesta tai kertaluonteisesti

Palvelemme sinua niin säännöllisen kuin satunnaisen siivouksen tarpeissa. Oli toiveenasi sitten jatkuva kuukausittainen siivouspalvelu eli sopimussiivous tai yksittäiset siivoukset erityistilanteisiin, kuten juhliin, muuttoihin tai asuntonäyttöihin, me olemme apunasi. Samoin voimme auttaa suuremmissa siivousprojekteissa, kuten ikkunanpesuissa. Suoritettavat siivoustyöt ovat sovittavissa hyvinkin joustavasti. 

Kun tuomme panoksemme arkeesi siivouksen merkeissä, voit nauttia vapaa-ajasta, keskittyä muihin elämän osa-alueisiin tai yksinkertaisesti vain ottaa enemmän lepohetkiä. Mikäli siis kotisiivous Vantaan alueella sijaitsevassa kodissasi on ajankohtaista, ole meihin yhteydessä!  Keskustellaan tarpeistasi ja siitä, kuinka usein haluaisit meidän siivoavan kotiasi. Siivous on myös erinomainen lahja ystävälle tai läheiselle sekä tärkeä apu esimerkiksi ikääntyneelle omaiselle. 

Kuinka paljon kotisiivous maksaa?


Mietitkö kotisiivouksen hintaa? Se riippuu siivousajasta ja -tiheydestä. Meidän hinnoittelumme on selkeä: maksat ainoastaan itse siivouksesta ilman ylimääräisiä kuluja, kuten kilometrikorvauksia. Muista, että voit hyödyntää kotitalousvähennystä jopa 60 % siivouspalveluun kuluvista kustannuksista. Katso hinnastostamme esimerkkejä siivouksen kestosta ja myös siitä, mitä työ maksaa kotitalousvähennyksen jälkeen. 

Tilaa Hemman kotisiivooja Vantaalle

Haluamme palvella yksilöllisesti jokaista asiakastamme, joten ole yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä palvelu, joka sopii juuri sinulle. Tarjoamme luotettavia siivoojia koko pääkaupunkiseudun asukkaille, kun tarve on esimerkiksi kotisiivoukselle HelsinkiEspooKauniainen-akselilla. Tulemme mielellämme siivoamaan niin pienet kuin suuret kodit. 

Puhdas koti ja helpompi arki on vain vierailumme päässä!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!