Kotisiivous

Ota yhteyttä ›

Hemmalta helppoutta arkeen

Kotisiivous Helsinki


Anna Hemman siivoojan siivota koti, kun oma aika tai jaksaminen ei riitä.

Kotisiivous on erinomainen apu kiireistä arkea ja ruuhkavuosia elävälle. Omat voimat eivät välttämättä myöskään mahdollista kodin puhtaana pitämistä, ja jollekin siivous voi taas olla pakollinen kotityö, jota ei yksinkertaisesti vain huvita tehdä. 

Oli tilanteesi mikä tahansa, Hemman kotisiivooja on valmiina auttamaan. Meillä on aikaa, aitoa intoa työhön ja luotettavat siivoojat, joilta saat tyytyväisyystakuulla loihdittua jälkeä! Siivottu koti lisää merkittävästi asumisen viihtyisyyttä ja asukkaan hyvinvointia, samoin kodin kuntoa, joten siivoojan tilaaminen kotiin on aina fiksu valinta. 

Sopimussiivous tai kertasiivous

Meiltä saat molemmat! Kodin siivous voi olla jatkuva sopimussiivous, joka toistuu kuukauden tiettyinä ajankohtina. Tällöin sama, tuttu Hemma-siivooja käy kotonasi tekemässä yhdessä sovitut siivoustyöt. Tästä helpommaksi ei kodin siisteyden ylläpito voisi siis käydä.

Kotisiivous voi olla myös kertasiivous esimerkiksi juhlan, muuton tai asuntoesittelyn kynnyksellä. Samoin ikkunanpesu on työ, jonka monet tilaavat kertaluonteisesti eritoten siitepölykauden päätteeksi. 

Kun me hoidamme tilat siisteiksi, voit huoletta keskittyä järjestelmään juhlaa, muuttoa tai muita elämäsi menoja. Tai vain rentoutua! Kysy lisää palvelustamme, jos ajatuksissasi on hankkia itsellesi tai läheisellesi kotisiivous. Helsinki on toimialuettamme. 

Mikä kotisiivouksen hinta on?


Mitä kotisiivous maksaa? Kun siivoojan hankkii kotiin, muodostuu hinta käytettävästä ajasta ja siivouksen tiheydestä. Olemme laatineet siivoushinnastoomme esimerkkejä, joista näet näppärästi, mitä siivous maksaa. Meidän kanssamme maksat vain siivoamisen ajasta, jonka sovimme kanssasi etukäteen. Hintaan ei lisätä erillistä kilometrikorvausta tai muita lisäkuluja.

Ota yhteyttä, niin jutellaan tilanteestasi ja siivouksen tarpeestasi, jotta voimme laatia parhaan mahdollisen palvelun juuri sinulle Helsingin alueella - olipa kotisi Lauttasaaressa, Töölössä, Kruununhaassa, Punavuoressa, Ullanlinnassa, Katajanokalla, Munkkiniemessä, Kaartinkaupungissa, Kulosaarella tai Eirassa. Muistathan, että kotisiivous on kotitalousvähennyskelpoista.

Kotisiivooja Helsinkiin – Hemma tulee luoksesi

Hemma tarkoittaa helppoutta kotiin. Me tulemme luoksesi aina oikeaan aikaan ja jätämme jälkeemme puhtautta. Saat luotettavat siivoojamme myös muulle pääkaupunkiseudulle. Esimerkiksi kotisiivous Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueille onnistuu meiltä mainiosti!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!