Turvallinen kumppanisi

Kotipalveluita ja tukea arkeen


Hemmalta saat kaikki kodin palvelut niin senioreille, lapsiperheille, kuin muillekin tarvitseville. Yksi ydintavoitteistamme on helpottaa arkeasi, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan olostasi kotona!

Vievätkö kotiaskareet liikaa aikaasi tai kaipaako elämäntilanteesi apukäsiä? Tarvitsetko sinä tai esimerkiksi tuttavasi apua kotiin? Avun pyytämisen kynnys saattaa tuntua joskus suurelta, mutta muistathan, että meihin voit olla yhteydessä milloin tahansa.

Sinun tarvitsee vain kertoa, miten voisimme sinua auttaa – Hemma-avustajat tulevat luoksesi ja ovat läsnä arkesi hetkissä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa ja muualla Suomessa. Hemman kiireetön kotiapu avustaa esimerkiksi ruuanlaitossa, kotisiivouksessa, pyykkikasan taltuttamisessa, tietoteknisten laitteiden kanssa sekä vaikkapa kauppa- ja apteekkiasioinnissa. Tarjoamme myös erilaista viriketoimintaa. Voimme käydä kävelyllä tai harrastamassa kultturia – sinun toiveidesi mukaan! Tarjoamme myös lastenhoitoa ja esimerkiksi apulaisia juhliin auttamaan järjestelyiden kanssa. Apunasi on aina sama, tuttu ja turvallinen Hemma-avustaja henkilö.

Muistathan, että kotiapumme on kotitalousvähennyskelpoista. Saatat myös olla oikeutettu saamaan apua kotiin ilman arvonlisäveroa, kun kyseessä on säännöllinen tarve avulle.

Tiesithän, että voit käyttää palveluihimme myös kunnan myöntämää palveluseteliä. Mikä on palveluseteli ja miten sitä käytetään?

Lue lisää kotisivuiltamme, UKK-osiostamme, tai soita meille, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä ›

Meiltä myös talkkariapu tarpeisiisi


Kodin kunnossapito ei välttämättä aina pysy sujuvasti omissa näpeissä. Hemman kotiapu auttaa tässäkin!

Pieni nikkarointi ja kevyet remontit, uusien huonekalujen kokoaminen ja esimerkiksi valaisimen vaihto ovat askareita, jotka tulevat kotona vastaan aika ajoin. Jos nämä eivät luonnistu itseltä tai aika ei riitä moisiin puhteisiin, Hemman talkkariapu palvelee mielellään!

Hoidamme esimerkiksi:

  • pieni nikkarointi, kuten kodin asennus- ja korjaustyöt
  • pihatyöt, kuten haravointi, rännien putsaus ja lumenluonti
  • kevyet remontit, kuten esteettömyysremontit
  • huonekalujen kokoaminen
  • valaisinasennus
  • omakotikiinteistön yleiset huoltotyöt
  • talkkariapu voi myös auttaa omakotikiinteistön pihan siistinä pitämisessä sen ajan, kun olet itse matkalla

Onko mielessäsi jotakin muuta? Olehan yhteydessä ja kerro toki!

Ota yhteyttä ›

Pyydä meidät kartoitus­visiitille

Hemma toteuttaa maksuttomia kartoituskäyntejä koteihin. Vierailun aikana voimme yhdessä jutella siitä, miten voisimme sinua auttaa. Soita meille ja varaa aika!

Varaa aika ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!