Turvallinen kumppanisi

Kotipalveluita ja tukea arkeen


Hemmalta saat kaikki kodin palvelut niin lapsiperheille, senioreille, kuin muillekin tarvitseville. Yksi ydintavoitteistamme on helpottaa arkeasi, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan olostasi kotona!

Vievätkö kotiaskareet liikaa aikaasi tai kaipaako elämäntilanteesi apukäsiä? Tarvitsetko sinä tai esimerkiksi tuttavasi apua kotiin? Avun pyytämisen kynnys saattaa tuntua joskus suurelta, mutta muistathan, että meihin voit olla yhteydessä milloin tahansa!

Sinun tarvitsee vain kertoa, miten voisimme sinua auttaa. Hemma-avustajat tulevat luoksesi ja ovat läsnä arkesi hetkissä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa ja muualla Suomessa. Hemman kiireetön kotipalvelu avustaa esimerkiksi ruuanlaitossa, kotisiivouksessa, pyykkikasan taltuttamisessa, tietoteknisten laitteiden kanssa sekä vaikkapa kauppa- ja apteekkiasioinnissa. Tarjoamme myös erilaista viriketoimintaa. Voimme käydä kävelyllä tai harrastamassa kultturia – sinun toiveidesi mukaan! Tarjoamme myös lastenhoitoa, lemmikkien hoitoapua, ja apulaisia juhliin auttamaan järjestelyiden kanssa. Apunasi on aina sama, tuttu ja turvallinen Hemma-avustaja henkilö.

Muistathan, että kotipalvelumme on kotitalousvähennyskelpoista. Saatat myös olla oikeutettu saamaan apua kotiin ilman arvonlisäveroa, kun kyseessä on säännöllinen tarve avulle.

Tiesithän, että voit käyttää palveluihimme myös kunnan myöntämää palveluseteliä. Mikä on palveluseteli ja miten sitä käytetään?

Lue lisää kotisivuiltamme, UKK-osiostamme, tai soita meille, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä ›
Kaikkea ei tarvitse tehdä itse

Talkkaripalvelu


Kodin kunnossapito ei välttämättä aina pysy sujuvasti omissa näpeissä. Hemman kotipalvelu auttaa tässäkin!

Pihatyöt, yleiset huoltotyöt, ja esimerkiksi pieni nikkarointi, kuten kodin asennus- ja korjaustyöt ovat askareita, jotka tulevat kotona vastaan aika ajoin. Jos nämä eivät luonnistu itseltä tai aika ei riitä moisiin puhteisiin, Hemman talkkaripalvelu palvelee mielellään!

Meiltä onnistuu esimerkiksi:

  • Kodin asennus- ja korjaustyöt, sekä esimerkiksi verhojen vaihdot
  • Terassien ja kalusteiden pintakäsittelyt ja öljyämiset
  • Huonekalujen asennukset ja kokoamiset
  • Saunan pintakäsittelyt ja öljyämiset
  • Pihatyöt, kuten ruohonleikkaus, trimmeröinti, haravointi, rännien putsaus sekä talvisin lumenluonti
  • Pienempien istutusalueiden tekeminen, siistiminen ja kitkeminen
  • Puiden, pensaiden ja kuusiaitojen leikkaukset
  • Omakotikiinteistön yleiset huoltotyöt
  • Valvontakäynnit
  • Talkkaripalvelu voi myös auttaa omakotikiinteistön pihan siistinä pitämisessä sen ajan, kun olet itse matkalla

Onko mielessäsi jotakin muuta? Ole yhteydessä ja kerro toki!

Ota yhteyttä ›

Pyydä meidät kartoitus­visiitille

Hemma toteuttaa maksuttomia kartoituskäyntejä koteihin. Vierailun aikana voimme yhdessä jutella siitä, miten voisimme sinua auttaa. Soita meille ja varaa aika!

Varaa aika ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!